Badminton Vereniging Almere

Open Team Kampioenschappen voor districtspelers

BV Slotermeer organiseert na de reguliere competitie de zogenaamde 'Open Team Kampioenschappen'. Hierbij kunnen teams van spelers uit het district zich inschrijven om een extra competitie van 10 wedstrijden te spelen op doordeweekse dagen. De thuiswedstrijden zijn op dinsdag of donderdag vanaf 19:00 op één baan. Ondertussen is het eerste team al gevormd en kunnen wij nog 1 team inschrijven, vóór 11 januari.

Het team kan bestaan uit spelers van verschillende competitieteams. Er kan worden ingeschreven in verschillende klasses. Voor een uitgebreide beschrijving zie de site van BV Slotermeer.

Als je mee wilt doen, individueel of als team, kun je je tijdens de training op dinsdag of donderdag opgeven bij Krijn, Mariska of Edwin. Aangezien er nog maar plaats is voor één team geldt het motto "vol is vol". Dus na inschrijving van 3 heren en 3 dames kan het zijn dat we mensen moeten teleurstellen.

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. John op 05-01-2006 om 20:42 uur

  Beste wedstrijdcommissie hebben jullie ook overleg gehad met de Recreantencommissie Erik Komen want onze commissie regelt al jaren deze competitie voor zowel de recreanten als de wedstrijdspelers.
  Ik kan het mis hebben maar overleg even als je wilt met elkaar.
  Gr John

 2. Mariska op 06-01-2006 om 09:29 uur

  John,
  wat moeten we overleggen?
  Wij weten dan Erik het altijd regelt en hij doet het nu ook voor de recreanten. Beide competities lopen gewoon naast elkaar.

 3. Cock op 06-01-2006 om 10:26 uur

  John, deze competitie heeft dezelfde formule als de nacompetitie waar jij op doelt. Alleen de doelgroep is anders namelijk spelers die in het district spelen vanaf hoofdklasse t/m 2de klasse. Ik denk niet dat Erik dit zal regelen, maar dat dit typisch een aangelegenheid voor de werdstrijdcommissie is. Speelavond is derhalve ook dinsdag en/of donderdag, inderdaad de trainingsavond van betreffende doelgroep.

 4. John op 06-01-2006 om 12:17 uur

  Oke mensen het is duidelijk ik dacht dat het ook voor recreanten was deze competitie.
  Een andere vraag dan, is deze competitie al eerder gespeeld door jullie en ook op deze dagen ?
  Cock ik ben vanavond in de hal en zie je denk ik wel.
  Gr John.

 5. Krijn op 06-01-2006 om 12:25 uur

  Volgens mij is het de eerste keer dat we dit doen. Maakt het niet minder leuk natuurlijk :)

Reageer op dit bericht (“Open Team Kampioenschappen voor districtspelers ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)