Badminton Vereniging Almere

Team 4 ongeslagen kampioen in de vierde divisie

Met nog twee wedstrijden te gaan, is team 4 door de andere teams niet meer te achterhalen en heeft team 4 het kampioenschap in de vierde divisie ongeslagen binnengehaald. Dat betekent dat team 4 het volgende seizoen uitkomt in de derde divisie. Een fraai resultaat.

Zaterdagavond 14 januari 2006 in Sportcomplex De Toekomstgroep trof Almere 4 BC Denekamp 2, als tegenstander. Zelfs de eer redden was voor de Denekampers niet weggelegd want opnieuw werd het 8-0 voor de kampioen van de vierde divisie. Kasper Weijmans bleef aan de kant als gevolg van een blessure opgelopen tijdens het trainingskamp in Groningen (vorige week) en ook Sandra Hermes kwam niet in actie omdat zij niet helemaal fit was. Remco van den Hoek uit team 6 viel in en deed wat van een invaller wordt verwacht, namelijk maximaal scoren.

Team 4 met bloemen en champagne; Rianne van Groenigen, Kasper Weijmans, Sandra Hermes, Joren van Ligten en Merel Oosterling

Namens het bestuur worden Joren van Ligten, Kasper Weijmans, Merel Oosterling, Rianne van Groenigen en Sandra Hermes van harte gefeliciteerd met het behalen van het kampioenschap en volgend jaar veel succes in de derde divisie.

Tot nu toe 7 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Jos Wu op 15-01-2006 om 15:15 uur

  Allemaal HARTELIJK GEFELICITEERD van de Wu's!
  Op naar de derde divisie.

 2. Lida op 15-01-2006 om 16:13 uur

  Van harte gefeliciteerd kanjers. Het was wel steeds ver reizen naar jullie tegenstanders, maar dat was het uiteindelijk meer dan waard. Succes volgend seizoen in de derde divisie.

 3. John op 15-01-2006 om 21:30 uur

  Van harte gefeliciteerd met het kampioenschap mensen.
  Klasse gewoon, je had mij ook kunnen bellen hoor om in te vallen, nou ja volgende keer dan maar.
  Gr John.

 4. Marcel van der Walle op 16-01-2006 om 00:44 uur

  Helaas moest ik werken en kon dus niet bij het feestje van BV ALmere 4 aanwezig zijn. Hierbij wil ik als Competitieleider van BC Denekamp het 4e team van BV Almere feliciteren met het kampioenschap. Tot vreugde kan ik ook meedelen dat BC Denekamp 1 zondag 15-1 ook reeds kampioen is in de 4e divisie afdeling 3. Misschien zit er volgend jaar BC Denekamp 1 tegen BV ALmere 4 in ?. Groeten en veel plezier de rest van het seizoen.

 5. Maartje op 16-01-2006 om 08:35 uur

  Hey Toppers, van harte gefeliciteerd! Veel succes in de derde divisie!

 6. jos op 23-01-2006 om 15:19 uur

  whoeii

 7. patty op 20-01-2009 om 12:18 uur

  zozo wat een leuke foto ;).
  Xjes

Reageer op dit bericht (“Team 4 ongeslagen kampioen in de vierde divisie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)