Badminton Vereniging Almere

Team 4 op weg naar het kampioenschap in de vierde divisie

Team 4, bestaande uit Joren van Ligten, Kasper Weijmans, Merel Oosterling, Rianne van Groenigen en Sandra Hermes, zijn op weg naar het kampioenschap in de vierde divisie afdeling 3. Zondagmiddag 8 januari 2006 werd Amor notabene in Groningen aan de zegekar gebonden en werd het 1-7 voor de Almeerders

De Almeerders moesten 's morgens vroeg om 10.00 uur aantreden in Groningen. Er werd geen risico genomen en reeds op zaterdag werd er vertrokken en werd er een hotel gezocht om op zaterdagavond het nachtleven in te gaan van Groningen. Met slechts twee uur slaap werd er gespeeld en nog gewonnen ook en wel met 1-7. Afhankelijk van de andere uitslagen in de poule kan volgende week het kampioenschap wellicht al binnengehaald worden. Wij houden U op de hoogte.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Tim op 09-01-2006 om 20:47 uur

  Toppers!!

 2. monique op 10-01-2006 om 08:43 uur

  heej,

  goed man, ben trots op jullie!! miss kunnen we dan wel samen feeste :P

  liefs Monique!

 3. racketeers op 10-01-2006 om 09:13 uur

  Gefeliciteerd met de titel!

  Jullie hebben het verdiend!

  Succes in de derde divisie volgend seizoen. Groeten Racketeers 1

Reageer op dit bericht (“Team 4 op weg naar het kampioenschap in de vierde divisie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)