Badminton Vereniging Almere

Van Zoelen Almere kan kampioen worden

Van Zoelen Almere, het derde team van Almere, kan zaterdagavond 21 januari 2006 in Sportcomplex De Toekomstgroep, het kampioenschap binnenhalen in afdeling 4 van de tweede divisie landelijk. Van Zoelen is tot nu toe ongeslagen en bij winst op Orbiton 1 is het kampioenschap een feit.

Van Zoelen Almere heeft in deze spannende competitie thuis een duel gelijk gespeeld tegen medetitelkandidaat Slotermeer 3. Als gevolg van een onverwachte nederlaag van Slotermeer tegen Duinwijck staat Van Zoelen Almere nu twee wedstrijdpunten voor op Slotermeer. Aangezien Van Zoelen een beter 'doelgemiddelde' heeft dan Slotermeer betekent dit dat de laatste wedstrijd van Van Zoelen Almere uit tegen Slotermeer niet meer van belang is. Maar dan moet Van Zoelen wel winnen van Orbiton. Alle supporters van de Badminton Vereniging Almere worden uitgenodigd om de spannende wedstrijd te bezoeken en vanaf de aanvang om 19.00 uur de spelers van Van Zoelen Almere, Joeri Kraaijenstein, Marco den Haan, Stephan Branderhorst, Monique van der Wouden en Yvonne Hoogland, aan te moedigen en naar de overwinning te schreeuwen.

Mocht Van Zoelen Almere winnen dan is er sprake van een historisch moment in de geschiedenis van de BV Almere. Dan is de BV Almere vertegenwoordigd in alle landelijke divisies, dus van de Big Boss Liga tot en met de vierde divisie.

Slotermeer staat overigens niet met lege handen. Team 2 van de Slotermeerders is kampioen in de tweede divisie afdeling 1 en ook Slotermeer heeft dus het volgend seizoen een team in de eerste divisie.

Dus zaterdagavond 21 januari 2006, met z'n allen om 19.00 uur naar Sportcomplex De Toekomstgroep en beleef een kampioenschap mee.

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Pieter Jan op 20-01-2006 om 15:56 uur

  ai was vergeten te kijken(kon ook niet)

 2. Leonie op 20-01-2006 om 18:03 uur

  Het is morgen toch pas? Maar inderdaad, je kunt niet...

 3. saskia hoogland op 21-01-2006 om 15:37 uur

  Helaas op de avond dat het team kampioen kan worden kan ik er niet bij zijn ivm familiefeest maar langs deze weg wil ik graag Marco,Joeri,Stephan,Monique en Yvonne heel veel succes wensen voor vanavond. En Roy natuurlijk ook . En wel winnen graag. groetjes Saskia

 4. Henk Staats op 21-01-2006 om 19:05 uur

  Gaat vast lukken!

 5. Stephan op 22-01-2006 om 01:33 uur

  Het is gelukt dus: van harte gefeliciteerd!!!!

Reageer op dit bericht (“Van Zoelen Almere kan kampioen worden ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)