Badminton Vereniging Almere

Zondagmiddag badminton

Zoals jullie op de site kunnen lezen heeft het bestuur besloten de badmintonhal weer op zondagmiddag open te stellen. Weliswaar onder wat andere condities dan voorheen, maar er kan in ieder geval worden gespeeld. We beginnen hiermee a.s. zondag 15 januari! In dit bericht vindt u de data en spelregels.

De volgende data hebben wij kunnen vaststellen:

Januari 15 / 22 / 29
Februari 5 / 12 / 19 / 26
Maart 19
April 16 / 30
Mei 7 / 14
Juni 4 / 25

Op deze zondagen kan er gebadmintond worden, met uitzondering als er op deze data verhuur van de hal plaats kan vinden. Daarom dus eerst even de kalender op de site controleren of er die specifieke zondag gespeeld kan worden.

Toegang

Tijden

Kantine

Banen

Sauna

Shuttles

Tot nu toe 24 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Staats op 15-01-2006 om 10:43 uur

  Beste zondagbeheerders,

  Ik vraag mij af of de datum 16 april 2006 wel correct is. In de bestuursvergadering van 8 november 2005 is 15(deels) en 16 april 2006 genoemd als jeugdclubkampioenschappenweekend. In de laatste versie van de BSAO-activiteitenlijst ( 5 januari 2006) staat 22 en 23 april (nog) genoemd als clubkampioenschappenweekend, maar dat is volgens mij dus achterhaald. Neem even contact op met Henk Mostert, de opsteller van de lijst, over de juiste data.

 2. Henk Staats op 15-01-2006 om 10:58 uur

  Voor alle duidelijkheid op 22 (deels) en 23 april 2006 worden er ook clubkampioenschappen gespeeld maar voor de recreanten en wedstrijdspelers.

 3. paul leenders op 15-01-2006 om 17:47 uur

  data zijn niet door de 'beheerders' gegeven maar door de BSAO. Hier blijken dus misverstanden over te bestaan. Is er iemand binnen de BSAO of BVA die wel een compleet overzicht heeft van alle beschikare data?
  Overigens waren er vandaag, zondag 15 januari, ondanks de korte tijd tussen aankondiging en spelen, meer dan 30 spelers.

 4. Henk Staats op 15-01-2006 om 19:06 uur

  Een prima start lijkt mij. De juiste data moeten bij Henk Mostert vandaan komen.

 5. Krijn op 16-01-2006 om 08:25 uur

  Bovenstaande data zijn door Henk Mostert doorgegeven.

 6. Jolanda op 16-01-2006 om 09:46 uur

  Geweldig dat de hal weer op zondagmiddag open is!!!!! Ik kom zeker vaak spelen met mijn kinderen!!

 7. Ron op 16-01-2006 om 14:28 uur

  Het is natuurlijk geweldig dat de sporthal weer open is op zondagmiddag. Echter als ik met mijn gezin op zondag een balletje wil slaan, moeten wij hier voor betalen. Wij betalen voor ons gezin al ca. 800,00 euro per jaar, dit is toch wel genoeg?
  Mijn voorstel is om leden op zondagmiddag vrij te laten spelen!?

 8. paul leenders op 23-01-2006 om 12:32 uur

  Afgelopen zondagmidag 22/1 waren er meer dan 40 spelers actief. Wij allen hopen dat dit een trend zet voor de toekomst al zijn er de komende weken ook veel zondagen waarop niet vrij gespeeld kan worden ivm. andere activiteiten die voorrang hebben. Ook al is dat niet leuk, we wisten dat van tevoren en wij doen daar dan ook niet moeilijk over. Dus toernooien, champions leagues, kampioenschappen, wedstrijden e.d. hebben en krijgen voorrang. Hou dus de site in de gaten voor de dagen waarop niet vrij gespeeld kan worden.

 9. Ron op 23-01-2006 om 19:37 uur

  Beste Paul,
  Gefeliciteerd met je behaalde succes (op aantallen) van afgelopen zondag. Het is toch jammer dat niemand reageerd op mijn eerdere correspondentie betreffende de kosten van deze zondagmiddag.

 10. Henk Staats op 23-01-2006 om 19:45 uur

  Beste Ron,
  Lees de eerste melding op deze site over het zondagmiddagspelen.

 11. Ron op 23-01-2006 om 21:06 uur

  Beste Henk Staats,
  Het is natuurlijk geweldig dat de sporthal weer open is op zondagmiddag. Echter als ik met mijn gezin op zondag een balletje wil slaan, moeten wij hier voor betalen. Wij betalen voor ons gezin al ca. 800,00 euro per jaar, dit is toch wel genoeg?
  Mijn voorstel is om leden op zondagmiddag vrij te laten spelen!?

 12. paula wijnands op 24-01-2006 om 07:05 uur

  Extra open = extra kosten. Waar kun je je nog vermaken voor 2,50 of voor niet leden 5,00 voor een hele zondagmiddag? Kunnen de vaders en moeders ook met hun kind spelen. De contributie is voor training e.d. dit is alleen maar extra. En extraatjes kosten nu eenmaal geld.

 13. Peter Verschoor op 24-01-2006 om 08:37 uur

  Toen ik lid werd is er mij gezegd dat er op zondagmiddag vrij spelen was, en dat helemaal voor niks. Nooit verteld dat het 'extra' was en dat het op den duur geld zou gaan kosten. Wat mij betreft is er geen extra opening, hij was op zondagmiddag altijd al open. Dus: ook geen extra kosten!

 14. paula wijnands op 24-01-2006 om 09:50 uur

  Ook bij de vereniging moest er, denk ik, bezuinigd worden, en werd zondags het vrijspelen afgeschaft. Er waren veel mensen die dit jammer vonden en met de oplossing kwamen tegen een bepaald tarief toch de zaal te openen. Dankzij een paar 'gratis' vrijwilligers is dit mogelijk en hopelijk blijft dit zo.

 15. Peter Verschoor op 24-01-2006 om 10:01 uur

  dus is er geen sprake van extra opening, maar alleen van extra kosten.
  De vrijwilligers staan hier verder buiten, we zijn ontzettend blij dat ze dit willen doen.

 16. paula wijnands op 24-01-2006 om 10:26 uur

  Wij zijn in iedere geval blij dat de hal wederom op zondag geopend is en hebben geen moeite met de tarieven. We hopen velen met ons. Mochten er meer dan 2 negatieve reacties komen van leden op de tarieven zou e.e.a misschien nog eens doorgesproken moeten worden in een vergadering.

 17. Peter Verschoor op 24-01-2006 om 11:00 uur

  Het mode duidelij zijn dat wij(ik spreek ook maar namens Ron, vindt hij vast wel goed) ook blij zijn dat da hal weer open is op zondag. Het 'negatieve' (vervelend woord trouwens) slaat alleen op het feit dat leden extra moeten betalen om te mogen badmintonnen.
  Einde discussie wat mij betreft, ik ga maar eens aan het werk

 18. paula wijnands op 24-01-2006 om 11:25 uur

  Ik zag het niet als een discussie maar als een mening, en ieder mag zijn mening hebben en laten we niet vergeten....het plezier in de sport badminton.

 19. Otto van Stenus op 24-01-2006 om 17:54 uur

  Zoals ik al in een eerdere reactie heb aangegeven:
  ik ben helaas niet in de gelegenheid om door de week te spelen i.v.m. drukke werkzaamheden. Voor mij is de heropening op zondag dus een zegen omdat ik zo weer de gelegenheid heb gekregen om af en toe tegen een shuttle te meppen en de stress van alle dag van me af te slaan (en om uiteraard een beetje in beweging te blijven). Dat ik daarvoor een volwaardig recreanten contributie moet betalen (hoeveel is dat tegenwoordig? 240 Euro?) vind ik al vrij fors maar dat is mijn eigen probleem en keuze. Dat ik daarbovenop dan nog eens 2 Euro per zondag moet betalen vind ik heel zuur. Ik ben op dit moment dan ook aan het overwegen om mijn contributie op te zeggen omdat het in mijn specifieke geval veel voordeliger is om op 'ad hoc' basis te betalen. Dit is geen chantage maar simpelweg het resultaat van een optelsommetje. De meerwaarde van het officiele lidmaatschap ligt wat dat betreft alleen nog maar bij de mogelijkheid om aan clubtoernooitjes mee te doen.
  Hoe het ook zij, hulde aan de initiatiefnemers (daar reken ik mijzelf ook toe) en de halbeheerders en jullie zullen mij de zondag blijven zien, al dan niet als volwaardig en volbetalend lid.

 20. Henk Staats op 24-01-2006 om 20:50 uur

  Beste Otto,
  Je kunt ook geassocieerd lid worden. Blijf je toch lid van de mooiste club van Nederland.

 21. Henk Mostert op 26-01-2006 om 00:41 uur

  Beste Leden,

  Ik vindt het leuk dat er een discussie gaande is over de kosten die men moet betalen. Bekijk je de resultaten van BV.Almere en wat de vereniging te bieden heeft dan kom je tot de ontdekking dat er weinig verenigingen in Nederland zijn waar zoveel kan. De beste jeugdopleiding van Nederland en geen vereniging waar je als wedtsrijdspeler of recreant zoveel kan spelen. Er zijn jaren geweest dat ik als ouder met twee spelende kinderen tezamen met mijn vrouw en mijzelf en de kosten voor toernooien, reiskosten en uiteraard verbijfkosten meer dan het dubbele kwijt was. Maar daar stond tegenover dat het zeer gezellige weekenden waren met heel veel sociale kontakten, waar wij nu nog steeds de vruchten van plukken. Wij hadden het voor geen goud willen missen. Het blijft hoe dan ook het maken van keuzes.

 22. Marcel eerwaarde op 26-01-2006 om 10:22 uur

  nouwat je zegt over toernooien dat is iets heel anders.. het gaat hier om een betalend lid die bijna geen tijd heeft om te spelen en dan nog niet eens gratis mag badmintonnen op zondagmiddag dat is toch wel onzin... en alsof het zoveel extra's kost en het bezuinigen? waarop moet er dan bezuinigd worden hoor dat er hoge premies zijn vooral voor team 1 ook al geef ik natuurlijk wel toe dat ze op het hoogste niveau spelen maar het gaat natuurlijk om de sport niet om geld en dat word vaak vergeten. Denk ook aan de minder goede badmiontonners en de mensen die minder tijd te besteden hebben doordeweeks ivm full time banen en reizen op en neer en het daardoor niet halen om doordeweeks een balletje te kunnen slaan.

 23. paul leenders op 04-03-2006 om 19:16 uur

  GEEN VRIJ SPELEN deze week ivm. Regio Kampioenschappen. Volgende week ook niet ivm Junior Masters op zaterdag en zondag. De 19e maart in ieder geval WEL, de 26e is nog een ? ivm aanvangstijdstip van de laatste thuiswedstrijd dit seizoen van DekkerAlmere tegen DKC.
  Overigens waren er vorige week een record aantal bezoekers van maar liefst 63 mensen.

 24. Henk Staats op 04-03-2006 om 19:58 uur

  Beste Marcel,

  Kom eens op een ledenvergadering dan zal ik je uitleggen hoe het zit met 'de hoge kosten van team 1'. Team 1 is namelijk meer dan selfsupporting. Vraag eerst even na hoe het zit, voordat je wat roept.

Reageer op dit bericht (“Zondagmiddag badminton ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)