Badminton Vereniging Almere

Cursus verantwoord alcoholgebruik

We gaan wederom een cursus verantwoord alcoholgebruik organiseren en wel op 15 maart 2006.

We missen nog heel veel commissie en wedstrijdleden en aangezien dit een tweede ronde is dit jaar, stel ik voor dat iedereen die de eerste ronde gemist heeft zich alsnog voor de tweede ronde opgeeft. Uiteraard zijn ook ouders van jeugdleden (die bardienst moeten draaien of binnenkort moeten draaien) van harte welkom.

Meld je aan bij henk.mostert@bvalmere.nl.

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Rob Deriga op 13-02-2006 om 20:31 uur

  Ik heb de cursus ook gedaan. Je hoeft er niets voor te leren en ook geen examen te doen; het kost je een avondje. Meer niet! Toch is de informatie nuttig, al was het maar voor jezelf. Maar vooral is goed te vernemen wat je wel en niet mag doen en waar je op moet letten als je achter de bar staat. Sommige dingen zijn niet vanzelfsprekend en kan de vereniging een hoge boete of zelfs sluiting van de bar kosten. Daarmede help je dus ook JOUW vereniging. M.a.w. DOEN DUS!!!!

 2. Krijn op 14-02-2006 om 09:13 uur

  Zo leer je bijvoorbeeld dat je geen alcolol mag nuttigen als je zelf achter de bar staat.

 3. Tom op 14-02-2006 om 09:39 uur

  krijn dan moet je het wel doen

 4. Krijn op 14-02-2006 om 11:14 uur

  Tom; dat doe ik ook wel :)

Reageer op dit bericht (“Cursus verantwoord alcoholgebruik ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)