Badminton Vereniging Almere

Jeroen van Moorst wint Hoorn Open

Afgelopen zondag 19 februari heeft Jeroen van Moorst het Spuitbedrijf HBV Open toernooi op zijn naam geschreven. Jeroen won de finale van Duinwijck-speler Joost Kool.

Het was een druk toernooiweekend. De ene helft van de toernooispelende Almeerders speelden het Amersfoort toernooi, anderen kozen ervoor af te reizen naar het altijd gezellige Hoorn.
In het mannenenkel A won Jeroen achtereenvolgens van Dennis Verkerk en Raymond Ullers. In de finale won Jeroen de eerste set van Joost Kool. De 2e set ging echter met 12-15 naar Kool. In de derde set herpakte Jeroen zich en nam een voorsprong van 11-8. Toen zat Kool er echter zo doorheen, dat hij de wedstrijd opgaf.
Van de overige Almeerse spelers kwam niemand verder dan de kwartfinales. Van Moorst verloor samen met Joeri Kraaijenstein de kwartfinale in het mannendubbel van Jules Bakker en Dennis van Zijderveld in de derde set met 15-13.
Yvonne Hoogland verloor de kwartfinale in het vrouwenenkel A van Eva Krab en samen met Rianne van Groenigen werd ook het vrouwendubbel in de kwartfinale verloren. Rianne strandde in het vrouwenenkel B ook in de kwartfinale.
Dat gold ook voor Monique Slaman en Eddy Odijk in het gemengd dubbel B. Monique die een zwaar trainingsweekend bij de bond achter de rug had, en daardoor zelfs te laat kwam om haar eerste ronde in het vrouwenenkel te spelen.

Jeroen van Moorst

Alle uitslagen zijn na te lezen op toernooi.nl.

Tot nu toe 7 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Fred Slaman op 21-02-2006 om 08:11 uur

  Gefeliciteerd Jeroen! Jammer dat de toernooileiding niet de moeite wilde nemen om de eerste wedstrijd van Monique uit te stellen. Dat was echt balen! Dat ze een trainingsweekend had werd pas bekend nadat ze zich had ingeschreven. We hebben een week van te voren gevraagd om de 1e wedstrijd uit te stellen, maar dat bleek onmogelijk. Als reden gaf de toernooileiding op dat ze een krap schema hadden en dat het niet ingepast kon worden (het ging maar om één wedstrijd!!!), maar tijdens het toernooi lieten ze wel spelers een kwartier inslaan.

 2. Donja op 21-02-2006 om 12:25 uur

  Gerrit, van harte gefeliciteerd! groetjes, donja

 3. Monique! op 21-02-2006 om 13:53 uur

  van harte gefeliciteerd!! ik ben trots op je!

  liefs Monique van der wouden.

 4. Marco de Reijke.. op 21-02-2006 om 17:20 uur

  Nou zoals je kan zien op de foto zat ik er met me neus recht voor!

  Was een mooie partij, Gefeliciteerd!

  Groetjes Marco..

 5. Henk Staats op 21-02-2006 om 18:47 uur

  Mooie toernooiwinst Jeroen. Gefelicteerd.

 6. John op 21-02-2006 om 19:08 uur

  Klasse Jeroen en jammer dat de andere BVAers niet verder zijn gekomen.
  De mix met Maartje tegen DKC speelde je ook al erg goed Jeroen.
  Gr John.

 7. Rinske op 24-02-2006 om 15:43 uur

  GEFELICITEERD JEROENN ! =D

Reageer op dit bericht (“Jeroen van Moorst wint Hoorn Open ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)