Badminton Vereniging Almere

Nacompetitie wedstrijdverslag van C3

Afgelopen vrijdagavond was het dan zo ver, wij hadden onze eerste wedstrijd in deze nacompetitie tegen IJmond uit IJmuiden. De verwachtingen waren hoog gespannen, want wij spelen nu als recreanten een klasse hoger nl. tegen 3e en 4e klasse wedstrijdspelers. Wat kon ons gebeuren dit jaar? Verleden jaar werden wij op onze sloffen kampioen in de recreantenklasse.

Voor de wedstrijden begonnen, vroegen wij IJmond even of zij al eerder een soort van competitie hadden gespeeld. Nou, ze gaven aan dat ze dit seizoen kampioen waren geworden in de 3e klasse en dat ze gaan promoveren naar de 2e klasse. Even slikken.

"Laten we dan maar beginnen", gaf Erik aan en zo ging de eerste herensingle van start. Het ging erg moeizaam en de partij ging verloren in 2 sets. Nu Cock aan set, hij was tenslotte afgetraind, gaf hij aan. En ook Cock moest eraan geloven en verloor in 2 sets. Nou, dan onze sterke dames dan maar. Als eerste begon Debbie en zij had eigenlijk niet hoeven te verliezen in haar partij. Ze was duidelijk beter, maar het gebeurde toch en deze partij ging ook verloren. Oei, 0-3 al.

Ik zag het al gebeuren; onze eerste wedstrijd 0-8, nee toch! Maar goed, Marjan op de baan en na eerst van de druk te winnen, ging de partij na een mooie pot eindelijk naar Almere.

John en Cock speelden de herendubbel. Het ging redelijk in de eerste, maar verloren werd met 8-15. De tweede stonden wij snel op 5-13, maar wij werden beter en kwamen terug tot 14 punten. Uiteindelijk verloren we toch in 2 sets. De damesdubbel dan. Marjan en Ineke versloegen, na een mooie partij te hebben gespeeld, de dames van IJmond en zo werd het 2-4.

De mixen werden gespeeld door John & Debbie en Erik & Ineke. Beide partijen waren echt zeer spannend; allebei 3-setters, maar met 16-17 en 12-15 gingen ook hier onze tegenstanders er met de winst vandoor.

Uitslag: 2-6.

Na afloop hebben wij met de tegenstanders nog iets gedronken en het wat ons betreft was het een gezellige avond en wij kregen een compliment over ons optreden als recreanten. Tot ziens dan maar weer en mensen aanmoedigen mag hoor!!!!

C3 (Erik Boers, Cock en Ineke van Puffelen, John Bor, Marjan Rodenstein en Debbie Visser)

Tot nu toe 9 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Cock op 23-02-2006 om 09:40 uur

  He John, dank je wel dat je de setstanden van mijn enkel niet hebt genoemd (kan er nog niet van slapen).

 2. Mariska op 23-02-2006 om 10:03 uur

  Ja, het leven van een competitiespeler gaat niet over rozen!
  Jullie moeten vanavond ook spelen toch? Veel succes!

 3. Suus op 23-02-2006 om 16:57 uur

  Valt niet mee verliezen... maar het hoort erbij... Jammer jongens, volgende keer beter!

 4. Ad op 23-02-2006 om 19:42 uur

  Ja, lullig John. En dat terwijl de 4 andere deelnemende teams uit Almere gewonnen hebben!
  Maar jullie zijn de enige met een verslag. Dapper !
  (Uitslagen en standen staan overigens op de website van bvslotermeer.nl)

 5. John op 24-02-2006 om 11:06 uur

  Mensen, ja verliezen is niet makkelijk en helaas moet ik melden dat wij gisteren weer hebben hebben verloren en wel tegen onze aartsrivalen van Arcade met 5-3.
  Hierbij wil ik ook onze invallers even bedanken nl good old Charlie en Jolande van Balen Walter.
  Ad jij moet vanavond met je team spelen en ik kom jullie aanmoedigen.
  Groeten John.

 6. Henk Staats op 24-02-2006 om 14:10 uur

  Jongens en meisjes,

  Er tegenaan zou ik zeggen. Ik kan toch moeilijk nog zelf mee gaan doen.

 7. Cock op 24-02-2006 om 15:52 uur

  Henk, een paar tips zijn natuurlijk altijd welkom, jij hebt tenslotte meer badminton(competitie) ervaring dan het hele team bij elkaar.

 8. Jolanda van Balen Walter op 01-03-2006 om 15:00 uur

  John, Erik, Cock, Ineke, Debbie en Marjan,
  Ik vond het reuze-gezellig om in jullie team in te vallen! Helaas inderdaad verloren 23 feb. maaaaaaar het was echt reuze-gezellig. Heerlijk gedubbeld met Ineke en gemengd gedubbeld met Charlie!!! Bedankt voor de gezelligheid en misschien mag ik nog eens invallen........

 9. Cock op 02-03-2006 om 10:27 uur

  Jolanda, we verloren met 5-3, maar volgens mij was jij bij alle drie de winstpartijen betrokken, dus als antwoord op de vraag: "misschien mag ik nog eens invallen" wat denk je, natuurlijk!! (geldt trouwens ook voor Chalie natuurlijk)

Reageer op dit bericht (“Nacompetitie wedstrijdverslag van C3 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)