Badminton Vereniging Almere

BVA-Jeugd Champions League 2006

Afgelopen Zondag 26 maart was alweer de laatste speeldag van de 10e BVA-Jeugd Champions League. Normaal begon de Champions League om 10.00 u. maar op deze speciale dag startte we een half uurtje eerder vanwege de belangrijke laatste speelronde in de degradatiepoule van ons eerste team tegen DKC die om 14.00 u. begon. Daarnaast was die nacht ook nog de zomertijd ingegaan, het was dus voor alle ouders en kinderen vroeg opstaan op deze dag.

Tijdens deze vier zondagen hebben ruim 90 kinderen de ervaring kunnen opdoen hoe het is om met je team een echte competitiewedstrijd te spelen. In totaal deden 16 teams mee, naast 7 teams vanuit onze eigen jeugd deden er ook nog teams van Martinus, Gaasperdam, Slotermeer, Arcade en Flowershuttle aan dit toernooi mee.

Je zag gedurende deze vier zondagen de kinderen groeien in hun spel. Vooral de laatste dag was goed te zien wat de kinderen de afgelopen weken allemaal bijgeleerd hadden en hebben de toeschouwers, die in groten getale waren opgekomen, kunnen genieten van heel wat leuke partijtjes badminton.

Alle kinderen ontvingen na afloop van het toernooi een medaille zodat niemand met lege handen naar huis ging. Na lang overleg heeft een deskundige jury uiteindelijk bepaald dat de prijs van de tekenwedstrijd, maak een reclamebord voor je team, naar het team van Flowershuttle ging.

Dankzij de hulp van velen vrijwilligers, achter de bar, trainers, jeugdleden en ouders die tijdens deze vier zondagen bereid waren om de kinderen op de banen te begeleiden, en natuurlijk de kinderen zelf waren het vier leuke zondagen. We hopen dat vooral de kinderen met veel plezier aan deze Champions League terugdenken.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Roxy op 29-03-2006 om 17:22 uur

    Jaa jochh !!.. was echt leuk !! =) kepp goud gewonne ! =D xx.

  2. Kelly op 31-03-2006 om 15:41 uur

    Ja egt wel !! . Ook Goud =)

Reageer op dit bericht (“BVA-Jeugd Champions League 2006 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)