Badminton Vereniging Almere

Laatste loodjes Big Boss Liga Competitie

De ontknoping in de zogenoemde degradatiepoule van de Big Boss Liga Competitie (BBL) nadert zijn einde. De vier clubs die deel uit maken van deze poule zijn Dekker Almere, DKC, Slotermeer en Van Zijderveld. Van Zijderveld kan in feite niets gebeuren omdat het tweede team van Van Zijderveld kampioen is geworden in de eerste divisie en automatisch promoveert naar de BBL als Van Zijderveld laatste zou worden. Maar Van Zijderveld wordt zeer zeker geen laatste en zal dus niet degraderen. Van Zijderveld heeft zich uiterst professioneel opgesteld en versterkt met de kampioenen uit het tweede team, hebben zij de eerste plek in de degradatiepoule vast in handen!

Installatiebedrijf C. Dekker

Slotermeer staat er op dit moment het slechtste voor met 12 punten uit vier wedstrijden. Dekker Almere heeft weliswaar 15 punten maar zal de laatste twee wedstrijden tot het uiterste moeten gaan om Slotermeer voor te blijven. DKC staat weer twee punten voor op Dekker Almere en heeft een redelijk veilige marge ten opzichte van Slotermeer. Maar ook de voorlaatste plaats in de degradatiepoule geeft nog geen zekerheid tot lijfsbehoud. Immers nummer acht in de totale eindrangschikking van de BBL degradeert, maar nummer zeven moet promotie/degradatiewedstrijden spelen tegen Invictus. Kortom de komende week wordt er nog een aantal belangrijke wedstrijden gespeeld en de uitkomsten zijn uitermate onzeker. Zeker is wel dat de laatste speelronde in de BBL een unieke happening gaat worden. De wedstrijd Dekker Almere tegen DKC en de wedstrijd Van Zijderveld tegen Slotermeer worden alle twee gespeeld in Sportcomplex De Toekomstgroep te Almere!

Laat Dekker Almere het Dekselse Almere worden dat zich weet te redden en alle supporters die dat willen meemaken zijn van harte welkom en de toegang is gratis.

Natuurlijk ook een oproep aan de supporters van Van Zijderveld, DKC en Slotermeer. Zorg dat je er bij bent, laat je horen en moedig je favorieten aan. En ook voor jullie is vanzelfsprekend de toegang gratis.

Reageer op dit bericht (“Laatste loodjes Big Boss Liga Competitie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)