Badminton Vereniging Almere

Te weinig animo voor het kamp

Beste badmintonners, zoals jullie weten zouden we op 16 t/m 18 juni 2006 op kamp gaan. Het vorige kamp was alweer 2 jaar geleden, dus vonden wij het wel weer tijd voor een gezellig weekendje met onze clubmaatjes.

Wij hebben jullie hiervoor een flyer gegeven, een presentatie toegestuurd, posters opgehangen in de hal en op de televisie in de kantine heeft een presentatie gedraaid waarop te lezen was dat wij dit kamp gingen organiseren.

Inmiddels is de inschrijftermijn voor het kamp verstreken en bij het tellen van het aantal inschrijvingen is gebleken dat jullie niet zo enthousiast zijn als de organisatie. Slechts een klein gedeelte van de leden heeft zich opgegeven voor het kamp en wij hebben moeten besluiten om het kamp dit jaar niet door te laten gaan.

Wij vinden het als kampcommissie erg jammer voor die kinderen die zich inmiddels wel hebben opgegeven. Ook voor de organisatie is het allemaal een verschrikkelijke domper omdat het vele werk wat inmiddels al verricht is allemaal voor niets blijkt te zijn.

Morgen meer informatie op deze site.

Groeten en tot ziens,
De Kampcommissie, Ronald, Gijs, Mariska en Cock

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. paul leenders op 31-03-2006 om 18:35 uur

    sometimes you win, sometimes you loose. Initiatiefnemers zijn hierbij geprezen; niet verder treuren, gewoon een ander evenement proberen. Zoals het project: 'Was een varkentje' , waarmee jeugdleden hun zakgeld kunnen spekken en de vereniging extra middelen krijgt. Nadere info bij mij.