Badminton Vereniging Almere

Trofea Junior Masters heel druk bezet!

In het weekend van 11 en 12 maart 2006 wordt in Sportcomplex De Toekomstgroep in Almere het Trofea Junior Masterstoernooi gespeeld. Het toernooi is onderdeel van het door de Nederlandse Badminton Bond ingestelde Junior Master circuit en aan het toernooi nemen de meest getalenteerde jeugdspelers deel uit Nederland met een enkele keer een dwaalgast uit één van de ons omringende landen. Het toernooi is met 160 deelnemers, waaronder twee Welshmen, heel druk bezet en de toernooileiding heeft de zware taak om de bijna 350 partijen in goede banen te leiden.

Vanzelfsprekend doen er ook BVA-spelers mee aan het door Trofea Sportprijzen gesponsorde jeugdtoernooi. Onder de 25 BVA-spelers onder meer Leroy Brom, die zeker tot een van de kanshebbers mag worden gerekend. Dat geldt ook voor Rinske Deriga en Kimberley Klijn en wellicht dat de hele kleintjes zoals Joël Watchman, ook menigeen versteld zal doen staan.

Een ieder die een paar leuke badmintonpartijen wil zien is van harte welkom op 11 en 12 maart 2006 in Sportcomplex De Toekomstgroep. De finales worden gespeeld zondagmiddag vanaf 15.00 uur en de toegang is gratis.

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Thijs op 07-03-2006 om 20:13 uur

  Ik heb er al zin in... :)

 2. gayle mahulette op 10-03-2006 om 13:20 uur

  heey Bolle { LALA } wij gaan wel winnen he met de mix
  :P :P

 3. ricardo op 10-03-2006 om 17:08 uur

  Dit word een leuk toernooi heb er zin in kijken hoe het nu gaat :p

 4. Vincent de Vries op 10-03-2006 om 20:28 uur

  Go go LALA,
  Wij gaan je verslaan met de mix.
  (Revanche van JM Amersfoort)

 5. amy op 15-03-2006 om 08:19 uur

  het was een vtte toernooi egt leuk :p:p

Reageer op dit bericht (“Trofea Junior Masters heel druk bezet! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)