Badminton Vereniging Almere

Tussenstand degradatiepoule van de Big Boss Liga

Zondagmiddag om 14.00 uur wordt in Sportcomplex De Toekomstgroep in Almere de laatste speelronde, twee wedstrijden, gespeeld in de degradatiepoule van de Big Boss Liga. Dekker Almere speelt tegen het Haagse DKC en gelijktijdig speelt Van Zijderveld (Amstelveen) tegen het Amsterdamse Slotermeer. De stand in de degratiepoule is, met nog één speelronde te gaan, als volgt:

Slotermeer heeft het niet meer in eigen hand en kan degradatie alleen nog ontlopen door met 8-0 te winnen van Van Zijderveld, maar dan zou DKC met 7-1 moeten verliezen van Dekker Almere of Dekker Almere zou met 6-2 of meer moeten verliezen van DKC. In theorie is alles mogelijk, maar erg waarschijnlijk lijkt het niet.
Als Dekker Almere morgen met 5-3 of meer zou winnen van DKC passeert het DKC op de ranglijst en dan moet DKC promotie/degradatiewedstrijden spelen tegen Invictus. Maar DKC is vanzelfsprekend niet van plan om te verliezen van Dekker Almere en dus is er ook de kans dat Dekker Almere deze wedstrijden tegen Invictus moet spelen.
Kortom er staat morgen veel op het spel in de laatste speelronde en U allen bent welkom om daar getuige van te zijn. Kom morgen naar Sportcomplex De Toekomstgroep in de Almeerse Parkwijk om dit mee te maken. De toegang is gratis.

Reageer op dit bericht (“Tussenstand degradatiepoule van de Big Boss Liga ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)