Badminton Vereniging Almere

Clubkampioenschappen recreanten

Verslag van de clubkampioenschappen voor de recreanten en 3de & 4de klasse wedstrijdspelers.

Beste liefhebbers van badminton,

Afgelopen zondag was het dan eindelijk weer zover; onze clubkampioenschappen. De weken ervoor waren al leuk, want de dubbels en mixen moeten natuurlijk af en toe eens oefenen. Dat waren al leuke momenten, want een ieder had wel iets van als wij zo spelen dan dit dan en dat en kunnen we wellicht winnen.

Met een sterker deelnemersveld dan ooit moesten we gaan indelen en plaatsen. Dat heeft uiteindelijk geduurd tot de zaterdag ervoor, vanwege uitvallers en nieuwe deelnemers. Zondag om 8.30 uur kwamen de eerste spelers binnen om te gaan starten om 9.00 uur. Een enkeling had de wintertijd nog op de wekker, maar goed, uiteindelijk hadden we een opkomst van 100% en dat is toch wel klasse. Tijdens dit evenement heb ik vele wedstrijden gezien van beginner tot Big Boss Liga speler en dat maakt het nu zo leuk en iedereen praat met elkaar en was bezig met zijn eigen tegenstanders te analyseren. Ik zal niet te veel ingaan op de wedstrijden, want de uitslagen en de foto's van Danny staan al op de site en ook de kampioenen van de diverse klassen.

Wel wil ik nog even benadrukken wat enkele mensen voor en achter de schermen hebben gepresteerd om dit toernooi tot een succes te hebben gemaakt en ik wil hun op deze manier bedanken voor hun inzet. Ja, moet ik dan namen noemen? Ik denk het niet. Het waren de leden van JC, WC en de RC met aanvulling van overige vrijwilligers. Denk daarbij ook aan de mensen die achter de bar stonden.

Mensen, het was top en ik heb genoten en als je reageert bedank dan eens de mensen zoals net bescheven, want zonder deze mensen hebben wij geen clubkampioenschappen en zeker niet zo professioneel.

John Bor

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Ernst van Stenus op 27-04-2006 om 10:46 uur

    Inderdaad John, daar wil ik mij bij aansluiten.

  2. Jolanda op 27-04-2006 om 12:20 uur

    Helemaal mee eens John!
    Naar mijn idee was alles prima voor elkaar!!
    Bedankt iedereen van de organisatie!

Reageer op dit bericht (“Clubkampioenschappen recreanten ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)