Badminton Vereniging Almere

De Goede Vrijdagochtend training

Op Goede Vrijdag trainde de ochtendgroep ook weer. Gelukkig voor iedereen begon het een uurtje later, namelijk om half 8 in plaats van half 7 zoals gebruikelijk. Er waren twee gastspelers, namelijk Maartje Verheul (al vaker geweest) en Roland Pereboom. Daarnaast waren er ook een paar nieuwe gezichten te zien, namelijk Thijs Maassen, Deborah van der Wal en Nikki van der Ven, die net een paar weken aan de groep waren toegevoegd.

De training begon met een gebruikelijk warming-up, die bestaat uit een rustige looppas en het uitvoeren van diverse oefeningen, waarna er werd ingeslagen. Daarna werden met wisselende koppels diverse slagen geoefend, waarna vervolgens in stellen van 3 spelers rally’s werden gespeeld en wel twee tegen één. Hierbij werd met name de eenling steeds behoorlijk onder druk gesteld. Roland, de vader van Fabian, kan er nu over mee praten; hij zag na afloop van de training er behoorlijk warm uit.

Tegen het einde van de training werd de “Paas-tafel” voor het ontbijt gedekt. Voor iedereen was er een “gepimpt” eitje en Paasschuimpjes en er was Paasbrood. Na de training werd er vervolgens goed gegeten. Ze konden er allemaal wat langer over doen, omdat toch niemand naar school hoefde. Het was erg gezellig.

Na afloop werd alles keurig afgeruimd en werd er nog een helpende hand geboden om alle stoelen en krukken omgekeerd op de tafels en de bar te plaatsen voor de schoonmaak.

Al met al was het weer een geslaagde ochtendtraining.

Voor de foto’s: zie de fotogalerij.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Roland Pereboom op 16-04-2006 om 12:13 uur

  Het was inderdaad erg gezellig met zo'n leuk paasontbijt. Liesbeth Deriga en Meike Brom maken er iedere keer weer een feest van. Over de training Rob: behoorlijk warm is nog zacht uitgedrukt, ik kon mijn shirt uitwringen! Roy, dank dat je ook iedere keer zo vroeg op wil staan voor deze extra training.
  Rob, nog een kleinigheidje: mijn achternaam.
  Ik ben benieuwd naar de foto's.

 2. Rob en Liesbeth Deriga op 16-04-2006 om 23:37 uur

  Excuses, ik heb het aangepast.

 3. Krijn op 17-04-2006 om 12:08 uur

  De foto's staan op http://www.bvalmere.nl/fotogalerij/2005-2006/goede-vrijdagochtend-training

Reageer op dit bericht (“De Goede Vrijdagochtend training ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)