Badminton Vereniging Almere

Derde ronde AA Drink cup

Op donderdag 27 april zal Van Zoelen Almere 3 de derde ronde in de AA Drink cup spelen. Na in de eerste ronde Hoornse BV te hebben uitgeschakeld en in de tweede ronde Slotermeer aan de kant te hebben gezet zal Almere in de derde en laatste voorronde proberen om Invictus 1 te verslaan.

Dit zal geen gemakkelijke klus worden, Invictus is, na terugtrekking van DKC uit de Big Boss Liga, vanaf volgend jaar toegetreden tot de badminton topliga.

Indien Almere de wedstrijd weet te winnen heeft zij zich geplaatst voor de AA Drink cup finales. Hierbij spelen de 6 winnaars van de voorronden met 6 BBL ploegen (Van Zundert Velo en DKC doen niet mee) op donderdag 25 mei om de AA Drink cup.

Er staat dus wat op het spel voor Van Zoelen Almere, daarom kunnen ze alle steun en support gebruiken. Kom daarom massaal naar deze wedstrijd toe:

Tot nu toe 13 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. jos op 19-04-2006 om 15:25 uur

  waarom heeft dkc zich teruggetrokken?? :O :S

 2. Ernst op 19-04-2006 om 15:28 uur

  Hoi Jos, je moet eens kijken op de site van DKC.
  Daar staat een hele artikel geschreven door de voorzitter van DKC. Het is een lang verhaal, vandaar dat je maar eens moet lezen.

 3. Krijn op 19-04-2006 om 15:29 uur

  Jos; le-zen ;)

 4. paul leenders op 19-04-2006 om 15:54 uur

  Cock, reserveer je een stoel voor mij ?

 5. Cock op 19-04-2006 om 16:09 uur

  Ja Paul, kan je aub scheidsrechteren?. Deze vraag geldt natuurlijk ook voor Rob, ik bel nog wel.

 6. Marco op 19-04-2006 om 16:25 uur

  Als teamlid wil ik graag wel een kanttekening maken. Dit is het eerste teken van leven voor wat betreft de dag waarop wij moeten spelen. Tot nu toe is het voor ons gokken geweest. De site van de bond vermeld alleen de algemene speelavonden voor de wedstrijden (dinsdag, woensdag of donderdag) en door de wedstrijdcommissie hadden wij nog niets gehoord.
  Inmiddels waren wij als team er al half vanuit gegaan dat dit dinsdag de 25e zou zijn.

  Blij ben ik dan ook nu te weten dat dit donderdag is. Zodoende zal ik niet:
  1) dinsdag voor niets voorbereid zijn
  2) donderdag tijdens een meeting van me werk gebeld worden (moet ik dan nog wel even afzeggen)

  Bedankt in ieder geval dat de informatie nu bekend is.

 7. Mariska op 19-04-2006 om 21:59 uur

  Marco,

  bij Roy was het bekend. Ik nam aan dat hij het aan jullie zou doorgeven.

 8. Marco op 20-04-2006 om 09:16 uur

  Mariska,

  Bij Roy was het dus niet bekend, ik heb dat afgelopen dinsdag nog gevraagd. Helaas was toen ook niemand van de wedstrijdcommissie aanwezig om hierop door te vragen.

 9. Marco op 20-04-2006 om 09:32 uur

  Tevens, het is niet de taak van de trainer om dit door te geven aan het team. Voor dit soort zaken is juist de wedstrijdcommissie.

  Anderzijds, en dit is Cock aan het uitzoeken, moeten wij als team wel op donderdag spelen? Zover wij als team ons hebben kunnen herinneren was onze speelavond, en enige thuiswedstrijd, voor de AA Cup op dinsdag.

  Mocht het toch blijken dat wij op donderdag moeten spelen, zijn jullie er dan van op de hoogte dat wij dan 2 van onze teamleden, wegens buitenlandse verplichtingen van de nationale selectie en school, missen. Door het late doorgeven worden de mogelijkheden tot correctie dan wel verplaatsing erg kort dag. Ook verwarrend voor supporters die willen komen kijken.

  Hopelijk heeft Cock dit snel uitgezocht en is dit snel opgeheldert, ook voor Invictus die hopelijk dan wel de juiste uitnodiging hebben ontvangen voor welke dag dat dan ook mag zijn.

 10. jos op 20-04-2006 om 09:32 uur

  oke, rustig, ik heb het gele-zen...:P

 11. roland branderhorst op 20-04-2006 om 12:59 uur

  Van Stephan heb ik gehoord dat er op dinsdag AA cup gespeeld wordt. Op donderdag zit hij in Zweden voor de 6 nations U-17. Jammer om deze wedstrijd te missen.

 12. Cock op 20-04-2006 om 14:17 uur

  Marco en anderen, als vereniging moet je van tevoren een vaste speelavond doorgeven aan de NBB. Voor BV Almere is dit: dinsdagavond team 2 en donderdagavond team 3. Alle thuiswedstrijden worden zodoende op deze avonden in de door de NBB vastgestelde weken gespeeld. Bewust is voor twee verschillende avonden gekozen, indien team 2 en 3 thuis zouden spelen, legt dit enorm beslag op de (trainings) capaciteit. Derhalve speelde team 3 de eerste thuiswedstrijd (ronde 1) op donderdag 9 februari. De tweede rondewedstrijd speelde team 3 weliswaar op dinsdag, maar dat was een uitwedstrijd en dus kennerlijk de vaste speelavond van Slotermeer. Dit is van tevoren gecommuniceerd door de WCie. Dat er spelers in team 3 zijn die van niets weten (of de info zijn vergeten) en zelf bedenken dat er op dinsdag zal worden gespeeld kunnen wij (Wcie) niet zoveel aan doen. Het enige dat wij nog kunnen en zullen doen is Invictus benaderen met het verzoek of zij de wedstrijd op dinsdag ervoor of erna willen spelen. Zijn zij hiertoe niet bereid zullen we de wedstrijd op donderdag moeten spelen.

 13. Marco op 20-04-2006 om 14:42 uur

  Hoi Cock,

  Bedankt voor je info!
  Hopelijk lukt het om de speeldag alsnog te verzetten.
  Op zich ben ik op de hoogte van het feit dat er vaste speelavonden gereserveerd zijn en dat is naar mijn mening ook niet meer dan logisch.
  Wij waren als team echter niet meer zeker welke dag dit nou ook alweer was. Er zit nou eenmaal best wat tijd tussen de verschillende speelrondes en ondertussen is iedereen bezig met toernooien.
  Daarom is het juist jammer dat wij hierover niet eerder officieel geinformeerd zijn. Immers, dat 2 spelers niet beschikbaar zouden zijn op de donderdag wisten wij natuurlijk al langer.
  In ieder geval bedankt voor het gepleegde onderzoek en hopelijk zijn we nog in staat om de wedstrijd te verzetten.

Reageer op dit bericht (“Derde ronde AA Drink cup ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)