Badminton Vereniging Almere

Het open Velo jeugd toernooi te Wateringen

Op 3 en 4 juni (Pinksterweekend) organiseert Velo badminton weer het open Velo jeugd toernooi te Wateringen.

De afgelopen jaren is dit altijd een gezellig en druk bezocht toernooi geweest. De toernooileider van VELO wil graag de jeugdleden van onze vereniging uitnodigen voor dit toernooi. Alle informatie is te vinden op http://www.toernooi.nl/ (zoek op velo jeugd 2006). Ook inschrijven kan via deze site. Zie tevens de bijgaande flyer en nog meer informatie is te vinden op http://www.velo-badminton.nl/.

Namens de toernooileider:
Dick van Bruchem
06-53381048
velo__badminton__jeugdtoernooi@planet.nl

Namens de Uitvoerende Commissie Stichting BadminTop aan de topsportgroepen

Uit ervaring kunnen we bevestigen, dat het een uitermate gezellig en druk toernooi is. Vaak is er voor iedere deelnemer een leuke herinnering (we weten natuurlijk niet of dat dit jaar weer het geval is, dus afwachten maar). We nodigen daarom alle deelnemers en deelneemsters van alle topsportgroepen en met name die van de jongste topsportgroep hieraan aan mee te doen. De kinderen kunnen in een leuke sfeer lekker ervaring opdoen.

Voor de oudere deelne(e)m(st)ers: neem even goed het wedstrijdreglement door op http://www.toernooi.nl/ en de flyer: deelnemers die in de seniorencompetitie 2de klasse district Zuid-Holland of hoger spelen (of overeenkomstige klassen in de overige districten), dienen in de A-klasse in te schrijven. Bij districten met een extra overgangsklasse wordt de 1ste klasse senioren gelijk gezien als de 2de klasse in district Zuid-Holland.

Zie de flyer.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Rob Deriga op 02-04-2006 om 22:36 uur

    Let op: het e-mailadres van de toernooileider klopt nog niet. We zullen de webmaster vragen dit goed te zetten en de flyer te plaatsen.

  2. Krijn op 03-04-2006 om 16:12 uur

    Het e-mailadres klopt nu wel. Foutje in QMS is verholpen :)

Reageer op dit bericht (“Het open Velo jeugd toernooi te Wateringen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)