Badminton Vereniging Almere

Leroy Brom gaat onverslagen door

Op het Junior Master toernooi van de Badminton Vereniging De Ritte in Spijkenisse op 1 en 2 april 2006 is Leroy Brom wederom eerste geworden in het ME en het MD.

Leroy Blom, Rinske Deriga en Kimberley Klijn vertegenwoordigden de BV Almere tijdens het Junior Master toernooi in Spijkenisse.

De beide dames hadden het niet getroffen met de loting voor de VE. Rinske kwam oog in oog te staan tegen de nieuwe Europese kampioene Selena Piek. Kimberley kwam uit tegen Lieke Maes. Beide dames verloren hun partijen. In het GD wist Rinske samen met haar partner Richard Draaijer (van ELO United) nog de halve finale te behalen. Uiteindelijk moest in 3 sets de overwinning aan de uiteindelijke winnaars van het toernooi worden gegegeven.

Leroy vocht weer zonder blikken of blozen door en kwam in de finale terecht met zijn ME en MD. In een schitterende finalepartij, waarbij het zelfs voor pa Brom even te veel werd, wist Leroy in drie sets te winnen van Jim Middelburg. In de laatste set gaven de beide heren alles en werd er enorm hard gevochten. Jim had er zijn zinnen op gezet om van Leroy te gaan winnen. Hij had immers bij de NJK van Leroy in drie sets verloren. Bij een stand van 16-16 in de laatste set was het enorm stil in de zaal. Deze stand ging nog eens 2 keer over en weer. De toeschouwers konden genieten van een enorm spannende en goede partij badminton waarin ontzettende mooie en lange rally’s te zien waren. Uiteindelijk wist Leroy de laatste punt naar zich toe te halen. Ook alle lof aan Jim Middelburg die werkelijk tot het einde toe heeft gevochten om deze partij naar zich toe te halen. Jim en Leroy hebben een fantastische partij badminton laten zien.

Leroy Brom en Jim Middelburg

Met zijn partner Vincent de Vries wist Leroy ook de MD in 2 sets naar zich toe te halen.

Leroy Brom, Vincent de Vries, Thomas Wijers en Mark Caljouw

Al met al weer een zeer geslaagd toernooi voor Leroy.

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Rob Deriga op 02-04-2006 om 22:11 uur

  Uiteraard wordt dit bericht nog voorzien van de kampioensfoto's.

 2. Krijn op 03-04-2006 om 10:53 uur

  Foto's staan erbij :)

 3. Lida op 03-04-2006 om 11:10 uur

  Leroy, van harte. Ga zo door!

 4. Pieter Jan op 03-04-2006 om 16:31 uur

  :) alweer een toernooi binnen, je gaat goed lee, houden zo! ;)

 5. Tim op 04-07-2008 om 15:13 uur

  VINCENT = WINNER!

Reageer op dit bericht (“Leroy Brom gaat onverslagen door ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)