Badminton Vereniging Almere

Stunt Stephan Branderhorst

Stephan Branderhorst heeft op het prestigieuze 6-nations toernooi in het Zweedse Helsingborg een stunt van jewelste uitgehaald door in de kwartfinale bij de jongens ondere de 17 jaar, te winnen van Dennis Prehn, de nummer één van Denemarken! Met 15-12 en 15-8 was hij de viking, die recent in 2006 nog de Danish Junior Cup won, de baas en dat is een uitzonderlijke prestatie!

Stephan was twee weken terug met een rugblessure teruggekeerd uit Engeland en dat speelde de BVA-er parten op het Nationale Jeugd Kampioenschap in Den Bosch het afgelopen weekend. Maria Zaal, fysio van team 1, heeft de laatste dagen haar uiterste best gedaan om het Almeerse talent weer speelklaar te krijgen en na Stephans sensationele overwinning op Dennis Prehn kan al gesteld worden dat dit is gelukt. Wellicht zit er nog meer in het vat, maar dat moeten we de komende dagen nog even afwachten. Vanzelf houd ik U op de hoogte.

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. paul leenders op 29-04-2006 om 18:32 uur

  perfect Stephan

 2. Monique! op 30-04-2006 om 13:12 uur

  goed bezig..:D ben trots op je!

  liefs, Monique van der Wouden.

 3. Pieter Jan op 30-04-2006 om 15:47 uur

  eey goed gedaan hoor! ;) :D :D

 4. John op 30-04-2006 om 18:54 uur

  Stephan, klasse jongen nog even en Dicky paliama kan het vergeten tijdens de dutch open.
  Gr John

 5. Ralph op 01-05-2006 om 19:18 uur

  gefeliciteerd stephan!

  gelukkig is je rug in 1 week hersteld.

  gr. ralph

Reageer op dit bericht (“Stunt Stephan Branderhorst ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)