Badminton Vereniging Almere

As. donderdag spelersbijeenkomst

Komende donderdagavond, 11 mei 2006 wordt van 19.00 tot 20.00 uur door het bestuur een informatieavond gehouden inzake het vertrek van Roy Calbo per 30 juni 2006. De bijeenkomst is met name bedoeld voor de wedstrijdspelers van de teams 1 tot en met 5.

De bijeenkomst wordt geleid door een zogenoemd technisch voorzitter.

Het doel van de bijeenkomst is de spelers te informeren over de ontwikkelingen die vooraf zijn gegaan aan het besluit van Roy Calbo om te vertrekken. Tevens zal worden aangegeven hoe het vertrek Roy Calbo het komend seizoen zal worden opgevangen.

Tot nu toe 11 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk van Groenigen op 09-05-2006 om 21:45 uur

  Hier wil ik ook bij zijn, kan dat?

 2. Stephan op 10-05-2006 om 07:43 uur

  Alle leden zijn welkom. Daar het vooral de spelers van team 1 t/m 5 betreft zijn zij in het bijzonder uitgenodigd.

 3. Roland Pereboom op 10-05-2006 om 09:43 uur

  Zijn ouders van jeugdspelers die door Roy Calbo getraind worden ook welkom?

 4. Rob Deriga op 10-05-2006 om 13:31 uur

  Lijkt mij in ieder geval ook reëel, omdat het e.a.a. ook gevolgen heeft voor de kinderen van de topsportgroepen. Het gaat immers nu over het VERTREK van Roy. Hoe heeft eigenlijk zover mogen komen!!?

 5. Thomas van der Vliet op 11-05-2006 om 19:21 uur

  Ik denk dat er wel meer mensen zijn die dat willen weten.

  Waarom stond er trouwens op deze site geen nieuwsbericht met als titel: 'Roy Calbo vertrekt', maar wel een kopje met : 'a.s. donderdag spelersbijeenkomst' ?
  Vind ik nogal vreemd.

 6. Roland Pereboom op 12-05-2006 om 14:06 uur

  Reacties op bericht over Roy zijn uitgeschakeld!!Censuur? Kunnen we nu onder dit nieuwsbericht verder om te reageren?

 7. Don en Gita op 12-05-2006 om 15:34 uur

  Precies Roland, waarom kunnen we hier niet op reageren?? beetje unfair voor diegene die daarop willen reagren vind je niet?? Groetjes Don

 8. Leonie H. op 12-05-2006 om 17:32 uur

  Het is ronduit een schandalige toestand! Wordt bv. het feit dat men benieuwd is naar DE Mariska Zonder Achternaam, die dus niet wil aangeven wat zij met haar reactie bedoelde hiermee in de doofpot gestopt? Reacties zijn niet mogelijk over het vertrek dus dan via dit kanaaltje, dat overigens oud nieuws is. Mijn hoge pet over de BVA is tot op m'n enkels afgezakt! L.A.E. H.-O. te A.

 9. Aisha op 12-05-2006 om 17:56 uur

  Mensen, de reactiemogelijkheid is niet dichtgezet omdat wijn niet willen dat men weet wie Mariska is, maar omdat het moddergegooi de spuigaten uit loopt!

  En ja, het gaat om Mariska Staats.

 10. Janine Pereboom op 12-05-2006 om 18:47 uur

  Nou nou, ik vind het nogal overdreven om te beweren dat het moddergooien de spuigaten uitloopt. De meeste reacties maken gewoon duidelijk dat 'men' het niet eens is met (de gang van zaken rondom) het vertrek van Roy en
  wellicht Ricardo.
  Het maakt blijkbaar een hoop los en de mensen willen hun reactie/mening graag kwijt, en waar kan dat beter dan op deze (overigens prima) site!

 11. Otto van Stenus op 12-05-2006 om 19:48 uur

  Ik ben het helemaal eens met Janine. Er is m.i. geen sprake van het gooien met modder in de discussie die tot nu toe op de site is gevoerd. Mensen (leden of anderszins belanghebbenden c.q. belangstellenden) tonen hiermee alleen maar hun betrokkenheid bij de club aan. Het zou niet goed zijn als het nieuws omtrent het vertrek van Roy alleen maar gevolgd zou worden door een apatische stilte en gelaten gedrag. Het vertrek van Roy wordt door mij in ieder geval als een groot verlies voor de vereniging gezien. Aan de andere kant was er door wat voor reden dan ook blijkbaar een vertrouwensbreuk ontstaan tussen Roy en het bestuur en dat kan in de 'beste families' voorkomen. Ik vind het wat dat betreft een goede zaak dat het bestuur volle openheid van zaken heeft gegeven m.b.t. de ontwikkelingen die tot deze situatie hebben geleid (ervan uitgaande dat het een complete en correcte weergave van feiten is geweest maar ik heb geen reden daar aan te twijfelen). Ik hoop dat iedereen in de verdere discussies en besluitvormingen het belang en de continuiteit van de vereniging boven alles laat prevaleren.Ik zou het zonde vinden als men de site gaat gebruiken als platform om persoonlijke vetes uit te vechten: een goed face-to-face gesprek is daartoe een beter middel. In dat opzicht ben ik er derhalve dus ook geen voorstander als mensen de gelegenheid gegeven wordt om anoniem hun reactie te geven. Tegelijkertijd moeten mensen hun reactie kunnen geven zonder dat ze bang hoeven te zijn daarvoor meteen gekapitteld te worden alleen maar omdat ze hun mening geven, hoe afwijkend deze ook moge zijn van die van anderen. Zolang de discussie met respect en op een transparante wijze plaats vindt, geven we er alleen maar blijk van een volwassen en democratische vereniging te zijn. Tot slot, ik ben ervan overtuigd dat Roy met zijn kwaliteiten weer snel elders een nieuwe uitdaging zal vinden. Ik wil je in ieder geval bedanken voor je inzet en bijdrage aan het succes van BVAlmere. Ik wens het bestuur verder veel succes toe met het verder invullen van de technische staf en hoop dat ze er snel in slaagt de juiste mensen op de juiste plekken te krijgen.

  Wellicht vindt men dit een ietwat zwaar stuk zo vlak na het avondeten maar ik meen er elk woord van.

  Ik heb gezegd

Reageer op dit bericht (“As. donderdag spelersbijeenkomst ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)