Badminton Vereniging Almere

BC Pellikaan Junior Masters toernooi

Het afgelopen weekend was er een zeer kleine vertegenwoordiging aanwezig bij dit toernooi, namelijk alleen Leroy Brom en Rinske Deriga

Jammer dat er maar zo weinig BVA'ers aanwezig waren, maar ze hebben zich aardig verweerd. Rinske vond haar Waterloo in de kwartfinales met twee keer 9-11 tegen Wendy Hoeve, de latere winnares. Jammer, maar toch een goede prestatie.

Leroy moest spelen in de ME onder 15 jaar, waar hij nog wel de poule doorkwam, maar daarna ook strandde. Wel heeft hij samen met Fernando Michiels het herendubbel onder 13 jaar gewonnen. Ook een zeer goede prestatie.

Reageer op dit bericht (“BC Pellikaan Junior Masters toernooi ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)