Badminton Vereniging Almere

Risico inventarisatie

Alles is in orde bevonden na een Risicoanalyse bij de vereniging.

Vanavond heeft de BVA een risicoanalyse en inventarisatie voor die verenigingen die met vrijwilligers werken gehad die is uitgevoerd in opdracht van het NOC/NSF en samenwerking met het Sportloket van de Gemeente Almere.

Hierbij kwamen aan de orde verzekeringen, instructies, beleid en draaiboeken en uiteraard brandveiligheid en alles wat daar mee samenhangt. Nadat reeds in een eerdere fase door John Bor het voortouw werd genomen heeft het bestuur de risicopunten uitgediept, verbetert, in orde gemaakt daar waar nodig. Eigenlijk wisten wij het al, maar dat is vanavond door de onderzoeker (Peer Elzinga) nog eens extra bevestigd. Er zijn nog slechts een aantal kleine optische zaken die nog aandacht behoeven en die we binnenkort ook in orde zullen maken en dan is alles perfect in orde.

De onderzoeker gaf aan dat niet veel verenigingen hun zaken zo op orde hebben als de BVA en vanaf deze plaats wil ik een ieder die heeft meegewerkt aan het welslagen van het geheel bedanken voor de inzet. Wederom iets waar we als vereniging terecht trots op kunnen zijn.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Staats op 19-05-2006 om 16:49 uur

  Beste Henk,

  Heel goed dat dit ook in orde is, net als de Horecaregels. We staan er vaak niet bij stil, ervaren het als heel gewoon, maar ook op dit punt moeten we als vrijwilligersorganisatie aan de voorschriften voldoen.

 2. Pier Elzinga op 20-07-2006 om 14:54 uur

  Beste Henk,

  Goed stukje om te lezen en nogmaals de complimenten voor jullie organisatie en het oppakken van de RI&E.
  Nu de laatste punten nog en ik weet dat veiligheid hoog bij jullie in het vaandel staat.

Reageer op dit bericht (“Risico inventarisatie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)