Badminton Vereniging Almere

Satellite toernooi Almere met 210 deelnemers!

Aan het Almeerse Satellitetoernooi, dat op 20 en 21 mei in Sportcomplex De Toekomstgroep in Almere wordt gehouden, nemen inclusief het B- en C-toernooi totaal 210 deelnemers deel en dat is een absoluut record voor de Badminton Vereniging Almere. Met 312 partijen te gaan is het toernooi in feite overtekend en aan de toernooicommissie zullen in dit weekend hoge eisen gesteld worden om alles naar de wens te laten verlopen. Maar daar heeft een ieder binnen de vereniging het volste vertrouwen in.

Ook de toppers laten niet verstek gaan op dit toernooi. Zo vinden we bij het Satellite in het mannenenkel Dicky Palyama, al jaren Nederlands Kampioen en Dennis van Daalen de Jel. De Badminton Vereniging Almere heeft ook enige ijzers in het vuur met Robert Kwee, Tim Vaessen en Marco den Haan. Bij de vrouwen doen mee Karina de Wit, Ilse Vooren en Lisa Malaihollo. Ook hier Almeerse toppers zoals Ilse Vaessen, Yvonne Sie, Yvonne Hoogland, Julia de Calonne, Monique Slaman en Monique van der Wouden. In het gemengd dubbel moeten Maartje Verheul met Erik Staats verder kunnen komen en dat geldt ook voor Youri Lapré en Viona Utama. In het vrouwendubbel zijn Maartje Verheul en Claudia Saleming te bewonderen en ook zij moeten een paar ronden verder kunnen komen.

Op zaterdag wordt er begonnen om 9.00 uur en gaan de laatste partijen om 21.30 het veld op. Zondag wordt er eveneens gestart om 9.00 uur en vindt de prijsuitreiking plaats om 16.00 uur.

Komt allen kijken naar de Nederlandse Badmintontoppers in het Almeerse Sportcomplex De Toekomstgroep waar de toegang nog altijd gratis is.

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk van Groenigen op 16-05-2006 om 16:22 uur

  Worden de uitslagen on-line op het web bijgehouden?
  Het zou leuk zijn om thuis de uitslagen "live" te kunnen volgen.

 2. liesbeth deriga op 16-05-2006 om 17:13 uur

  Vergeet ook onze jeugd niet. Zij hebben zich ook ingeschreven voor dit toernooi!

 3. Ernst op 17-05-2006 om 08:17 uur

  Liesbeth, uiteraard houden wij onze ogen open.

 4. Otto op 17-05-2006 om 09:10 uur

  Over onze jeugd gesproken: vandaag beginnen de schoolexamens en ongetwijfeld zitten op dit moment veel van onze jeugdleden te zwoegen om optimaal voorbereid deze examens in te gaan. Via deze weg zou ik jullie allemaal veel succes willen toewensen. En vergeet niet: badminton is leuk maar wat nog leuker is is een topbadminton(st)(n)er te zijn met de nodige diploma's op zak!! :)

 5. Henk Staats op 17-05-2006 om 09:59 uur

  Otto, je hebt helemaal gelijk. Het bestuur sluit zich er graag bij aan.

Reageer op dit bericht (“Satellite toernooi Almere met 210 deelnemers! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)