Badminton Vereniging Almere

Afscheidsspeech voor Roy

Wij, de woensdagochtendgroep (recreanten), hebben afgelopen woensdag onze laatste training gehad van Roy Calbo en we hebben daarbij officieel afscheid genomen van hem. Dit kon natuurlijk niet voorbij gaan zonder wat bloemen, een paar mooie plantenbakken met buxus (die Roy ooit in een nogal vreemde vorm wil gaan snoeien, zodat iedereen zijn terras van een afstand zal herkennen), een mooie trofee met inscriptie: 1e prijs trainer recreanten en een speech.

Almere 28 juni 2006

Lieve Roy,

Vandaag is de laatste dag dat je voor ons de recreantentraining verzorgt. We moeten namelijk afscheid nemen van elkaar en dat raakt ons zeker. We vinden het jammer dat je de BVA verlaat, maar daar heb je jouw redenen voor en die respecteren wij natuurlijk.

Neemt echter niet weg dat we altijd een stille hoop houden dat je ooit weer terugkeert naar onze vereniging. Tenslotte ligt hier jouw hart. Het is eigenlijk jouw vereniging. De BVA is Roy Calbo, dat hoort nu eenmaal bij elkaar.
Vooral onze groep, de woensdagochtendgroep hangt erg aan jou. Er is heel wat lief en leed met jou gedeeld. En of het nu vervelende dingen zijn of een paar leuke moppen, jij hebt altijd een luisterend oor.
De woensdagochtend is voor mij en ik spreek denk ik voor nog een aantal hier, mijn ochtend. Elke dinsdagavond denk ik: heerlijk, morgen lekker gezellig sporten, effe lekker meppen, effe een paar van de baan rammen of effe een paar beginners op weg helpen, effe socialisen en vooral heel veel lol maken met elkaar. Daarna heerlijk douchen met de dames en vervolgens weer heerlijk bijkomen in de sauna met de dames en dan ook weer met de heren. Alles kan op die woensdagochtend, die trouwens vaak duurt tot vroeg in de middag.

Roy, je had regelmatig ochtenden dan stond er meer dan 40 man in de zaal en dan zeiden we wel eens voor de grap: je moet een ledenstop houden hoor, want dit loopt straks uit de hand!
Het zegt in elk geval genoeg over hoe de mensen dachten over deze groep. Je aanhangers komen uit Almere, maar ook uit Amsterdam, Lelystad, Hoofddorp, Dronten, Houten, Geldermalsen, Den Haag en wie weet van waar nog meer.

Een aantal zullen jou volgen in je nieuw op te starten club en een aantal zullen hier bij de BVA blijven. Mijn wens is dat we ooit weer 1 grote groep worden, hier bij de BVA!

Het ga je goed, we wensen je heel veel succes met je nieuw op te starten club en hopelijk tot gauw.

Liefs en dikke kus van alle woensdagochtendaanhangers.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. john veen op 05-07-2006 om 16:06 uur

  Hallo Roy,

  Tanja heeft het juist verwoord.

  Het blijft onder de streep natuurlijk ontzettend jammer. Ikzelf keek altijd uit naar de woensdag ochtend en heb er menige snipperdag voor opgenomen om er te zijn.

  Er is buiten je trainingen en vele tips( wachten!!!!, eerst je racket!!!!!!!!!!!!!!) ook veel gelachen en als hele groep is er altijd een hechte band geweest, met onderling veel respect.

  Die hechte band en je inzet jegens een ieder, of die nou oud, jong, dik, dun, goed of minder goed was heeft de woensdag gemaakt wat hij was.

  Johnveen

Reageer op dit bericht (“Afscheidsspeech voor Roy ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)