Badminton Vereniging Almere

Jeugd Almere wint opnieuw het TeamMasterToernooi!

Zoals de afgelopen jaren te doen gebruikelijk, werden ook dit jaar de Regioteammasters weer in een snikheet weekend afgewikkeld in Sportcomplex De Toekomstgroep te Almere. De jeugdteams van Almere kweten zich uitstekend van hun taak en werden eerste (team 1) en derde (team 2). De twee seniorenteams van Almere konden geen potten breken en werden in de poulewedstrijden op zaterdag reeds uitgeschakeld. Ondanks het feit dat Nederland speelde tegen Servië Montenegro was de publieke belangstelling groot.

De Almeerse jeugd deed het evenals vorige jaren weer uitstekend. Team 1 werd winnaar van de poule en team 2 werd tweede in de poule achter Amersfoort. Dat betekende dat in de halve finale team 1 tegen team 2 moest. De broedertwist had een voordeel. Er zou in ieder geval een Almeers team in de finale staan. Team 1, bestaande uit Rinske Deriga, Sanne Berkelmans, Nikki van der Ven, Leroy Brom, Michael Willig en Thijs Maassen, won van team 2 en dat betekende voor team 1 een finale tegen het sterke Amersfoort. Het werd in de finale een nipte overwinning met 3-2 op de Keistedelingen maar dat is wel voldoende om de wisselbeker opnieuw een jaar in Almere te houden.

Team 2, bestaande uit Sylvia Franken, Madelon Fransen, Deborah van de Wal, Boyd van der Meulen, Jos Kuipers en Steven van Puffelen, werd keurig derde door met 3-2 te winnen van De Zwaluwen.

De eindstanden:

# Herenteams Seniorenteams Juniorenteams
1 BV Onder Ons 1 Arnhemse BC BV Almere 1
2 BV Onder Ons 2 Smash Hoogeveen BC Amersfoort
3 BC Gestel Overbos BV Almere 2
Jos, Sylvia, Boyd, Steven, Madelon, Michael, Deborah, Leroy, Rinske, Sanne en Nikki

Tot nu toe 6 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. David op 12-06-2006 om 19:43 uur

  Vraagje aan de organisatie: komen de foto's van alle prijswinnende teams op deze website?

 2. Krijn op 12-06-2006 om 19:45 uur

  David; ben er nu mee bezig. Sorry voor de vertraging..

 3. David op 12-06-2006 om 23:19 uur

  Als neutrale supporter bedoel ik natuurlijk alle teams, niet alleen Almere ;)

 4. Krijn op 12-06-2006 om 23:28 uur

  Meer foto's heb ik niet voorbij zien komen :) Zijn er nog neutrale supporters die foto's hebben gemaakt?

 5. David op 12-06-2006 om 23:37 uur

  Ik dacht dat er van elk team dat in de prijzen is gevallen wel een foto was gemaakt...?

 6. Rob Deriga op 14-06-2006 om 01:18 uur

  David (?),
  Voor zover ik weet, worden er zelden foto's door een organisatie van een toernooi gemaakt. Dit is vaak geheel afhankelijk van de inbreng van toeschouwers, ouders van..., etc.. Derhalve een oproep: "Heeft iemand nog foto's van het Regio Masters toernooi, wil je die dan ter beschikking stellen van de BVA. Je kunt ze sturen aan Krijn Hoetmer of de inzender dezes. We staan allebei onder Organisatie/Commissies.

Reageer op dit bericht (“Jeugd Almere wint opnieuw het TeamMasterToernooi! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)