Badminton Vereniging Almere

Laatste training Roy Calbo

Op donderdagavond 29 juni 2006, in Sportcomplex De Toekomstgroep, geeft Roy Calbo zijn laatste training aan de senioren van onze vereniging.

Maar liefst meer dan vijftien jaren is Roy Calbo actief geweest als trainer-coach voor onze vereniging. De vereniging heeft bijzonder veel aan Roy te danken. Door zijn inzet en inzicht is de vereniging voor een zeer belangrijk deel geworden tot wat de vereniging thans is en dat zal het bestuur immer uitdragen!

Roy heeft er voor gekozen om het trainen bij onze vereniging te beëindigen. De vereniging wil graag afscheid van Roy nemen op een manier die past bij zijn jarenlange dienstverband en zijn betekenis voor de Badminton Vereniging Almere.
Het lijkt het bestuur verstandig om dit afscheid niet op korte termijn te laten plaatsvinden maar de emoties eerst eens te laten betijen. Er wordt derhalve na de zomerperiode contact met Roy opgenomen over een waardig afscheid.

Vanzelfsprekend bedankt het bestuur Roy voor zijn tomeloze inzet de afgelopen vijftien jaren en het bestuur wenst Roy in de toekomst zonder meer het allerbeste.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Claudia op 28-06-2006 om 16:09 uur

    Hey Roy,ik weet nog niet of ik morgen kom spelen maar ik wil je wel alvast bedanken voor de jaren dat je mij badmintonles hebt gegeven. Ik hoop dat het verder goed met je gaat. Doe rustig aan en we bellen nog wel eens. Kus Claudia

  2. Iris op 28-06-2006 om 20:48 uur

    Nog niet eens de laatste training van je gehad en nu mis ik je al...

    xxx Iris

Reageer op dit bericht (“Laatste training Roy Calbo ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)