Badminton Vereniging Almere

Looptraining tijdens de vakantie

Net als andere jaren willen we ook dit jaar tijdens de vakantie looptraining gaan organiseren. Door het volgen van looptraining blijf je lekker in conditie, en kun je in het nieuwe seizoen weer fit van start gaan.

De looptraining is bedoeld voor senioren wedstrijdspelers en de oudere jeugdspelers. De trainingen zijn niet alleen gericht op conditie, maar ook op specifieke elementen zoals kracht en explosiviteit, iets wat van groot belang is voor een badmintonspeler. Daarnaast is het altijd erg gezellig om dit met een groep te doen!

Voordat we definitief wat gaan organiseren, willen we graag weten of hier animo voor is. Dus, wil je meedoen deze zomer, stuur dan even een emailtje naar Aisha Krak: mail@aisha.ws (voor 30 juni). Als er voldoende animo is, gaan we kijken hoe we de looptraining vorm kunnen gaan geven.

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Paul van Raak op 22-06-2006 om 19:52 uur

  Beste Aisha, wat een geweldig plan ... alleen jammer dat er een soort van "limiet" aan vast zit.

  Wij zijn ook senioren wedstrijdspelers, erg gemotiveerd en gedreven, maar helaas van een lager team. Jammer voor ons dus ... en ook voor die andere kanjers van (nog) lagere teams. Maar ja, er moet nu eenmaal een lijn getrokken worden en verschil moet er wezen, toch?

  We hoeven niet na te denken of we er wel zin in hebben, want dat is voor ons al beslist.

  Vraag: Is de conditietraining bedoelt voor echte die-hards? Of bestaat er een kleurenschema zoals voor de vereniging: wit voor beginnelingen t/m paars voor ver, zeer ver gevorderden?
  En vwb de zomerperiode: kun je aub iets specifieker zijn?

 2. Aisha op 23-06-2006 om 11:10 uur

  Beste Paul,

  Voorheen was de looptraining bedoeld voor team 1 t/m 4. Er is echter gebleken dat ook spelers die lager ingedeeld zijn graag meedoen en ook dat zij wat looptraining betreft prima mee kunnen komen.
  Er is namelijk maar 1 groep, geen beginners en gevorderen o.i.d.
  Overigens staat in het bericht "ca. t/m team 14". Ongeveer dus. Wanneer je dus wel een diehard bent en gemotiveerd bent om mee te lopen, ben je altijd welkom.
  Daarnaast is dit alleen een oproep om de animo te peilen. Als er meer animo is vanuit de lagere seniorenteams, dan kunnen we daar natuurlijk op gaan inspelen.

  Wat betreft de periode: dit loopt van ca 15 juli tot de start van de reguliere trainingen in het nieuwe seizoen (eind augustus).

 3. Bas Berkelmans op 23-06-2006 om 11:51 uur

  Beste Aisha,
  Als een van de eerste mensen van de groep "lager dan team 1 t/m 4" heb ik elk jaar deze trainingen bijgewoond. Ik heb altijd in lagere teams gespeeld en ben toch meestal herboren aan de start van het seizoen begonnen. Mensen op ieder niveau hebben baat bij deze looptraining, die specifiek met het oogmerk badminton gegeven wordt. Ik ben het van harte met Paul eens: Openstellen voor alle wedstrijdspelers.

 4. Aisha op 23-06-2006 om 12:36 uur

  Ik heb het bericht aangepast.
  Laten we inderdaad maar eens inventariseren hoe de animo is onder alle wedstrijdspelers. Daarnaast zijn ook de oudere jeugdspelers welkom.

Reageer op dit bericht (“Looptraining tijdens de vakantie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)