Badminton Vereniging Almere

Nederlandse kampioenschappen voor regioteams

In het weekend van 10 en 11 juni 2006 wordt in Sportcomplex De Toekomstgroep gestreden om de nationale titels voor de regioteamkampioenen. Er doen 24 teams mee uit alle badmintonregio’s, te weten de regiokampioenen van de gemengde teams, de herenteams en de jeugdteams. Almere is met name altijd erg succesvol geweest bij de jeugdkampioenen. De afgelopen zeven jaren werd de Nederlandse titel maar liefst vijfmaal in de wacht gesleept, waarvan de laatste vier jaar op rij!

Dit kampioenschap staat te boek als het meest gezellige en sportieve toernooi in badmintonland. De Nederlandse Badminton Bond en de Badminton Vereniging Almere organiseren samen voor de 13de achtereenvolgende maal deze badmintonhappening in Almere. De Badminton Vereniging Almere is met twee gemengde teams en twee jeugdteams vertegenwoordigd in deze finalewedstrijden! Omdat BVA ook dit seizoen bij de jeugd weer kampioen werd bij de regio Noord-Holland en de nationale titel van vorig jaar mag verdedigen, doen er twee jeugdteams mee. De verwachtingen zijn hoog bij de jeugd. Ook wordt er dit jaar veel verwacht van de gemengde seniorenteams van BV Almere.

De kleuren van de Badminton Vereniging Almere worden verdedigd door:

Jeugdteam 1 Jeugdteam 2 Seniorenteam 1 Seniorenteam 2
Rinske Deriga Sylvia Franken Conny Cashoek Stephan Melein
Sanne Berkelmans Madelon Fransen Esther van Puffelen Robert Terpstra
Nikki van de Ven Deborah van de Wal Jordy Tukker Mara Nottelman
Leroy Brom Boyd van der Meulen Remco van der Hoek Dorien Drees
Michael Willig Jos Kuipers Stephanie Tseng
Thijs Maassen Steven van Puffelen Harun Widjaja

De wedstrijden beginnen op zaterdag om 10.00 uur en de finalewedstrijden zullen zondagmiddag om 14.00 uur gespeeld worden. De toegang is vanzelfsprekend gratis in Sportcomplex De Toekomstgroep in de Almeerse Parkwijk.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 10-06-2006 om 11:56 uur

    Ouderen en jonkies, veel succes toegewenst door het bestuur!

  2. Rinske Deriga op 10-06-2006 om 21:58 uur

    MORGEN DE HALVE FINALE :)

Reageer op dit bericht (“Nederlandse kampioenschappen voor regioteams ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)