Badminton Vereniging Almere

Trainersploeg volgend seizoen bekend

Het is de technische commissie gelukt om voor komend seizoen een groep enthousiaste trainers bij elkaar te krijgen. Deze trainers zullen de verschillende groepen gaan trainen. De definitieve indeling is nog niet bekend maar zal zeker voor de zomervakantie bekend worden gemaakt via de website.

Nieuw voor volgend seizoen zijn Yunyong Wu, Chris en Emmy Vlaar-Dimitrova en Suzanne Mulkens en Bas van Os. Over Yunyong Wu heeft u eerder reeds kunnen lezen op de website. Chris en Emmy Vlaar zijn beiden ex-topliga spelers en afkomstig uit Lelystad. Suzanne Mulkens en Bas van Os spelen beiden bij BV Gaasperdam, alwaar zij ook training geven. Te zijner tijd zullen we alle nieuwe trainers aan een uitgebreid interview onderwerpen, zodat iedereen hen beter kan leren kennen.

De totale trainersploeg voor komend seizoen bestaat uit:

Zoals elk jaar zullen zij ook volgend jaar weer worden ondersteund door de nodige hulptrainers.

De technische commissie en het bestuur wenst de trainersstaf veel succes en plezier toe!

Reageer op dit bericht (“Trainersploeg volgend seizoen bekend ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)