Badminton Vereniging Almere

Vakantiestop trainingen

De vakantie is weer in zicht en zo ook de laatste trainingen.

Voor de senioren is donderdag 29 juni de laatste training. Daarna kan nog wel 2 weken lang op de dinsdag en donderdag vanaf 19 uur worden vrijgespeeld. We hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk spelers hier gebruik van zullen maken. Vanaf 15 juli is de hal gesloten.

Voor de jeugdspelers is op 7 juli de laatste training.

Tot nu toe 9 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Jos Borsboom op 27-06-2006 om 12:28 uur

  Als gewone recreant, die bijna 25 jaar lid is van deze vereniging en haar rechstvoorganger deel ik je het volgende mede. Omdat trainer Rene Koster gisteren ons vertelde, dat de training deze week beeindigd wordt, weet ik hiervan.
  het zou mooi zijn geweest alle recreanten TIJDIG hiervan op de hoogte te stellen via het prikbord, zoals in het verleden het geval was. dit voorkomt, dat zij maandag a.s. voor een gesloten deur staan.

  met vriendelijke groet,
  Jos Borsboom.

 2. Paul B. op 27-06-2006 om 20:16 uur

  Jos, je hebt wel een beetje gelijk. In een bericht in de rubriek nieuws stond echter laatst:
  "Van maandag 16 juli tot en met 3 september is de hal gesloten."
  Voor de duidelijkheid zou een dergelijke mededeling (evenals die wat betreft de training) op een meer prominente, permanente en makkelijk te vinden plek op de site moeten staan (Agenda? Openingstijden sporthal?). Dergelijke afspraken zijn natuurlijk al lang van tevoren bekend, zodat het zelfs mogelijk is om daarmee rekening te houden bij je vakantieplanning.
  Duidelijk is wel dat je maandag nog niet voor een dichte deur staat.

 3. Paula Wijnands op 05-07-2006 om 07:21 uur

  Er staat in het bericht dat de laatste jeugdtraining
  7 juli is. Gisteren (4-7) kwam mijn buurjongen Mark voor een dichte hal te staan...hoe kan dat?

 4. Ernst op 05-07-2006 om 07:27 uur

  Paula, de hal ging gisteren om 10 over zes open. Ik heb nl. zelf de hal geopend. Overigens is het vrij trainen of vrij spelen. Dus diegene die zin hebben om te trainen/vrij spelen kunnen komen. Maar ik zal proberen om 6 uur aanwezig te zijn om de hal te openen.
  gr,
  Ernst

 5. Peter Verschoor op 05-07-2006 om 09:36 uur

  Ernst,

  Mark heeft al maanden om 17.00 uur training op dinsdag. 7 juli is de laatste jeugdtraining zoals hier boven staat, dus deze week had er er gewoon trainen moeten zijn.

  Peter

 6. Paula Wijnands op 05-07-2006 om 11:10 uur

  oh oh als Ruben hoort dat er om 18.00 wel training was zwaait er wat voor me. Ik heb hem thuisgehouden omdat Mark ook voor niks voor de deur stond. Het maakt die jongens niet uit of het nou 30 graden is...

 7. D.Verhoef op 05-07-2006 om 12:07 uur

  Wat klopt er nu?
  Trainers die zeggen: volgende week ben ik er niet meer dus geen training?
  Of de website waarop staat dat er wel training is. Maar een sporthal die niet open is en dus ook geen trainer aanwezig.
  Waar kunnen de ouders nu van op aan?
  Als er vrij trainen of spelen is, is er dan wel iemand die eventueel eerste hulp kan verlenen in voorkomende gevallen? En waar blijven de kinderen als de volwassenen om 19 uur de banen in beslag nemen op een tijd die gereserveerd is voor de jeugd?

 8. Stephan op 05-07-2006 om 14:08 uur

  Is het niet veel makkelijker als bovenstaande mensen gewoon even met Ernst bellen/mailen? Is meteen alles duidelijk. Het zou trouwens wel logischer zijn als de trainingen van de jeugd en wedstrijdspelers gelijktijdig hadden gestopt, namelijk 1 juli.
  Overigens denk ik niet dat er vanaf 19 uur geen banen meer zijn hoor...zoveel senioren komen er op dinsdag/donderdag niet meer. Bovendien hadden ook senioren al training vanaf 19 uur. Krijg sterk het gevoel dat er meer problemen worden gezocht dan dat er zijn.

 9. Peter Verschoor op 05-07-2006 om 14:29 uur

  Ik denk niet dat Ernst er op zit te wachten omsteeds gebeld/gemaild te worden door verschillende mensen met dezelfde vraag. Er staat informatie in bovenstaand artikel die niet blijkt te kloppen, dan lijkt het me logisch dat je dan op deze plaats reageert. Anders kunnen we het "Reageer op dit Bericht" wel verwijderen

Reageer op dit bericht (“Vakantiestop trainingen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)