Basketbal Vereniging Almere

Voetbal en badminton...

Het was een gezellige boel in de bar van BVA vandaag. Barvrijwilligers maken er wat van. De barvrijwilligers die vandaag de ondankbare taak hadden tijdens een zeer hete zomerdag, tijdens het regiomasters en tijdens de eerste WK voetbalwedstrijd van Nederland bardienst te draaien maakten er een gezellig feestje van.

Voetbal en badminton

De vrijwilligers waren uitbundig oranje gekleed, en versierden de bar met oranje slingers. De service ging zelfs zo ver dat diverse gasten kijkend naar de voetbalwedstrijd hun biertje op de plaats gebracht kregen. Het uitreiken van de prijzen van het toernooi dat de NBB organiseerde (in samenwerking met BVA) moest even wachten tot bij het voetballen het laatste fluitsignaal van de (voetbal)scheidsrechter gevallen was.

Voetbal en badminton

Hulde aan deze vrijwilligers en ook natuurlijk aan alle badmintonners die onder deze omstandigheden toch maar voor de prijzen gingen. En niet zonder succes voor jeugdteams A1 en A2 zoals elders op deze website te vinden.

Voetbal en badminton

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. amedkurd op 15-05-2007 om 10:51 uur

    Wow ja das leukGroep........... :9~

Reageer op dit bericht (“Voetbal en badminton... ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)