Badminton Vereniging Almere

Wie zijn Bas en Suus?

Veel senioren competitiespelers zullen ons wel kennen, we spelen namelijk al jaren toernooien en spelen competitie bij BV Gaasperdam te Amsterdam (afgelopen jaar nog tegen Almere 2, 2e divisie). We spelen zelf in team 1 van onze vereniging, welke komend jaar zal uitkomen in de derde divisie. Naast het spelen van competitie en toernooien geven we ook training, aan jong en oud. Hieronder zullen we ons in het kort even voorstellen.

Bas

Ik ben Bas van Os en dit jaar precies 40 jaar geworden. Ik woon 7 jaar samen met mijn vriendin in Almere, op een steenworp afstand van Sportcomplex De Toekomstgroep. Nu bijna twee jaar geleden heb ik een hele lieve dochter gekregen, waar ik veel tijd aan spendeer. Naast de competitie/trainen/training geven en toernooien spelen hou ik waarachtig nog tijd over om te werken. Ik ben werkzaam bij de Postbank in Amsterdam als ICT’er/ projectleider. Mochten er toevallig nog uren over zijn dan besteed ik deze het liefst aan skiën en computeren.

Bas & Suus

Ik geef nu al een jaar of tien training aan zowel jeugd als senioren. Mijn eerste trainingservaring waren aan voormalige districtselecties in de Sporthallen Zuid in Amsterdam. Daarnaast heb ik altijd clubtrainingen gegeven bij BV Gaasperdam.

In 2001 heb ik samen met Suzanne het diploma TC1 behaald en met Suzanne de breedtetrainingen verzorgd voor regio Amsterdam. Na een jaar geen training geven, (omdat een dochtertje krijgen toch een grote omschakeling in je leven is), is het toch weer gaan kriebelen. Afgelopen jaar ben ik weer begonnen met training geven aan jeugd in Amstelveen, vergelijkbaar met de breedtetrainingen.

Zoals hierboven te lezen is geven we vaak samen training. Hieronder nog een stukje over de ervaringen van Suzanne.

Suzanne

Ik ben Suzanne Mulkens en ben 23 jaar. Ik ga per 1 augustus in Almere Buiten wonen. Ik heb nog geen vaste relatie, maar heb daar eigenlijk ook weinig tijd voor. Naast het feit dat ik van badminton hou, speel ik ook graag andere sporten, waaronder voetbal en honkbal. Het maakt eigenlijk niet uit wat. Oppassen op kinderen, winkelen en sporten zijn mijn overige hobby’s. Ik ben werkzaam bij LogicaCMG in Amstelveen als ICT’er.

In 2001 heb ik mijn diploma TC1 behaald, nadat ik al drie jaar training gaf bij de jeugd van BV Gaasperdam. Ik ben tot en met dit seizoen vijf jaar lang de trainer geweest van Almere Buiten. Hier gaf ik training aan zowel de jeugd als de senioren. Hoewel ik dit altijd met plezier heb gedaan wordt het na vijf jaar tijd voor een nieuwe uitdaging.

Bas & Suus

Kortom, wij hebben er allebei heel veel zin in om komend seizoen training te gaan geven bij BV Almere. Als jullie nog vragen hebben, aarzel niet en stel ze ons gewoon! Vanaf komend seizoen kunnen jullie ons op iedere dinsdag en woensdag in de hal vinden (en waarschijnlijk nog wel vaker ook!).

Tot in september,

Suus en Bas

Tot nu toe 8 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Tim op 27-06-2006 om 11:26 uur

  Hey Bas en Suzanne, hartstikke leuk dat jullie hier training komen geven! Tot in september!

 2. Donja op 27-06-2006 om 12:14 uur

  Beste Bas en Suus,

  Heel veel plezier met het geven van de training en veel succes! Groetjes, Donja

 3. Henk Staats op 27-06-2006 om 13:11 uur

  Van harte welkom bij de vereniging en heel veel succes!

 4. Ernst op 27-06-2006 om 16:28 uur

  He Bas en Suus,

  Welkom bij de club, en dat jullie maar veel plezier en succes mogen hebben.

 5. Iris op 28-06-2006 om 09:49 uur

  Eey Bassy en Sussy,
  Heel veel succes met de traningen..
  We gaan nog wel een keer partijtje spelen he tussen de trainingen door ;)

  xxx Iris

 6. Arnoud van der Vis op 17-07-2006 om 18:15 uur

  Ha Bas en Suus,

  Leuk om hier wat over jullie te lezen.
  Succes bij BV Almere.

  Groeten, Arnoud

 7. Henk Smit op 18-07-2006 om 11:19 uur

  Hallo Bas en Suus,
  Wat een verrassing om jullie opeens bij Almere als trainers te zien. Ik hoop dat jullie nog veel plezier zult beleven met de trainingen en dat onder jullie leiding veel toppers zullen groeien. Heel veel succes en we zien elkaar nog wel eens.

 8. Erik-jan Messchaert op 19-07-2006 om 00:33 uur

  Heeeeeeeeeey gekko's,

  ben wel geen Almeerder, maar wil jullie toch even suc7 wensen. Van harte gefeliciteerd met jullie trainerschap, dat jullie er maar wat moois van mogen maken. Maar jullie kennende zal dat geen probleem zijn.

  Wij komen elkaar ckerzzzzzzzzzzz...wel weer tegen, zowel op al die toernooien, als dit jaar in de kompetitie. ;-)))).

  GreeTz, PeaCe, E-Style (Erik-jan)

Reageer op dit bericht (“Wie zijn Bas en Suus? ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)