Basketbal Vereniging Almere

Chris Vlaar aan de slag in nieuwe functie binnen BV Almere

Chris Vlaar gaat na de zomer vakantie bij onze vereniging aan de slag als technisch coördinator. In die hoedanigheid zal Chris ook optreden als coach van team 1. Chris zal zich één dezer dagen aan U voorstellen.

Chris heeft in het verleden bij Van Zijderveld in de eredivisie gespeeld en heeft nog steeds een grote affiniteit met de badmintonsport. Hij bezoekt regelmatig de Big Boss Liga wedstrijden van onze vereniging. Daarnaast is Chris Vlaar een verwoed rallyrijder en is hij één van de deelnemers die half juli 2006 van start gaat in de Amsterdam - Beijing Classic Car Endurance Rally 2006. Half augustus wordt hij terug verwacht.
Ernst van Stenus gaat op korte termijn een bijeenkomst regelen tussen de spelers van alle landelijke teams en Chris Vlaar. Want Chris richt zich bepaald niet alleen op team 1 maar op alle landelijke teams.
Om een indruk te geven wat de functie van technisch coördinator nu precies zal gaan inhouden hebben we een functietypering toegevoegd.

Functietypering technisch coördinator

Het doel van de functie is het coördineren van de sporttechnische zaken binnen de vereniging en het doen van voorstellen ten aanzien van het sporttechnisch beleid. De technisch coördinator valt rechtstreeks onder de voorzitter van de Sporttechnische commissie, Ernst van Stenus.

Het takenpakket van de technisch coördinator bestuur voornamelijk uit de volgende zaken:

De coördinator heeft interne contacten met de voorzitters van de wedstrijd- en jeugdcommissie, de trainers en de spelers. Extern zijn er contacten met vertegenwoordigers van de NBB en andere (landelijke) sportverenigingen.

Als U vragen heeft, suggesties en ideeën heeft, aarzel dan niet en bel of mail met Ernst van Stenus, voorzitter van de Sporttechnische commissie.

Tot nu toe 6 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Paul Leenders op 03-07-2006 om 19:05 uur

  Chris, nogmaals van harte welkom en zeer veel succes gewenst. Maar eerst even eerste worden in Beijing.
  Bye
  paul

 2. Ernst op 04-07-2006 om 18:13 uur

  Chris, ik sluit mij bij Paul aan. Veel plezier en succes en inderdaad even dat toertochtje doen.

  gr,
  Ernst

 3. Edje op 05-07-2006 om 15:47 uur

  Hoort het hangen van vlaggen ook bij de functie van Chris? Ilse heeft nog een mooi vlagje om op te hangen bij BBL wedstrijden ;)

 4. Paul van Raak op 07-07-2006 om 17:36 uur

  Chris, van harte welkom in Almere. Ik lees dat je behalve als technisch coördinator ook op zal treden als coach van team 1. In het bericht "Van de Voorzitter" van 3 april jongstleden staat o.a. vermeld dat Cock van Puffelen het stokje na een aantal jaren overdraagt aan Paul Leenders ...
  Gaan jullie het samen doen? Of heeft Paul Leenders het stokje inmiddels aan jou overhandigd?

 5. Henk Staats op 07-07-2006 om 17:42 uur

  Beste Paul,

  Cock van Puffelen was de manager van team 1 en zou dit stokje overdragen aan Paul Leenders. Bij nader inzien is echter besloten dat Ernst van Stenus als manager van team 1 zal optreden.
  De functie van trainer-coach is als het ware geknipt. Wu doet de trainingen, zal niet ieder weekend aanwezig kunnen zijn wegens verplichtingen in Duitsland, en Chris is de coach van team 1.

 6. Paul van Raak op 07-07-2006 om 17:55 uur

  @Henk: hartelijk dank voor je duidelijke uitleg.

Reageer op dit bericht (“Chris Vlaar aan de slag in nieuwe functie binnen BV Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)