Badminton Vereniging Almere

Een week na de International Youth Games

Het is nu bijna één week geleden dat de International Youth Games zijn beëindigd.

Het is rustig. Eén week na de International Youth Games is er rust gekomen voor de deelnemende kinderen, begeleiders, organisatoren en (jawel) de ouders. Even niet
’s morgens heel vroeg op, even niet wat/waar gaan wij vanavond eten, even niet waar moeten we vanavond ook weer naar toe enz. enz.

Toch val je even in een diep gat. Dit is vooral te merken bij kinderen, die hebben deelgenomen. Het contact met de “buitenlanders”gaat nu via msn-door. Dit is natuurlijk heel wat anders dan het oog-in-oog staan met iemand. Toch blijven de contacten “intens”. In de nicknames van de buitenlandse spelers staat bij iedereen iets te lezen hoe vet de jeugdspelen wel waren.

Dit is toch een compliment aan alle organisatoren en begeleiders die hun werk toch uitstekend hebben gedaan. Hierbij kan je je natuurlijk voorstellen dat zij blij zijn dat hun werk er op zit. Er is heel veel vrije tijd gestoken in het organiseren van deze Youth Games. Voor al deze mensen nemen wij “ons petje af”. Mensen die zo veel voor hun vereniging overhebben vind je nog maar heel zelden. Zelfs organisatoren die al hadden aangegeven de vereniging (om wat voor reden dan ook) te verlaten hebben tot de laatste snik nog heel hard meegewerkt. De trainers zeiden vooraf dat ze voor minstens 3x goud wilden gaan. Uiteindelijk zijn er 5 gouden plakken binnengehaald. Trainers jullie missie is meer dan geslaagd!

Voor Almere zijn de volgende prijzen binnengehaald:

Goud Herenenkel Stephan Branderhorst
Goud Damesenkel Rinske Deriga
Goud Herendubbel Stephan Branderhost / Jordy Tukker
Goud Damesdubbel Rinske Deriga / Stephanie Tseng
Goud Gemengd dubbel Rinske Deriga / Stephan Branderhorst
Brons Herenenkel Jordy Tukker
Brons Damesenkel Stephanie Tseng / Tiffany Beetz
Brons Herendubbel Harun Widjaja / Thijs Maassen
Brons Gemengddubbel Tiffany Beetz / Jordy Tukker

Alle kinderen van harte gefeliciteerd met jullie succes.

En...iedereen die bijgedragen heeft tot dit succes, nogmaals hartelijk bedankt namens alle kinderen en ouders.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 26-07-2006 om 17:50 uur

    Namens het bestuur worden alle prijswinnaars gefeliciteerd met deze prachtige prestaties. En vanzelfsprekend verdienen ook alle vrijwilligers, die zich ingezet hebben om de SPA-week tot een succes te maken, een pluim!

  2. Maartje op 27-07-2006 om 16:00 uur

    Bij deze wil ik ook alle kinderen bedanken voor de gezellige en geslaagde week! Jullie zijn allemaal toppers! Groetjes Maartje

  3. Rinske op 27-07-2006 om 23:26 uur

    Maartje ik wil jou ook heel erg bedanken voor het coachen. En Joost & Gijs ook bedankt ! Het was een ontzettende leuke week !

Reageer op dit bericht (“Een week na de International Youth Games ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)