Badminton Vereniging Almere

Henk Staats opgenomen in het 'Geheugen van Almere'

Het is alweer ruim 4 jaar geleden dat onze voorzitter Henk Staats in 2002 uit handen van ex-burgemeester Hans Ouwerkerkde Bonifatiusspeld onving. Deze week is zijn verhaal toegevoegd aan de website ‘Het geheugen van Almere’.

‘Het geheugen van Almere’ is een levende, interactieve website met verhalen over Almere en haar bewoners. Almeerders vertellen er hun verhalen die met elkaar een veelkleurig web vormen en de vertellers en de stad met elkaar verbinden.
De Bonifatiussspeld wordt traditioneel tijdens de nieuwjaarsreceptie door de burgemeester van Almere uitgereikt aan iemand die zich op een bijzondere manier heeft ingezet voor Almere. In 2002 was het Henk die deze blijk van waardering kreeg.

Het verhaal over de toekenning aan Henk is nu dus toegevoegd aan het geheugen, alwaar u het complete verhaal kunt nalezen: www.geheugenvanalmere.nl

Reageer op dit bericht (“Henk Staats opgenomen in het 'Geheugen van Almere' ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)