Badminton Vereniging Almere

Nieuwe badminton site badmintoncentraal.nl online

Er is weer een nieuwe badmintonsite bijgekomen op het internet. Het nieuwe BadmintonCentraal (http://www.badmintoncentraal.nl/) is ontstaan uit het populaire badmintonforum.nl en heeft de ambitie het badminton startpunt te worden voor alle Nederlandse en Belgische badmintonners. Het laatste nieuws, diverse artikelen, leuke columns, het bestaande forum en andere badminton gerelateerde zaken maken deze site interessant maken voor de badminton enthousiasteling om dagelijks even langs te surfen.

Het badmintonforum bestond begin dit jaar precies 1 jaar en is sindsdien eigenlijk alleen maar groter en drukbezochter geworden. Toen ontstonden ook de plannen bij het beheerdersteam om de site uit te gaan bouwen tot meer dan alleen een forum. Met de toenemende populariteit van badminton op internet maar de beperkte aandacht van de media voor badmintonnieuws uit het buitenland ontstond het idee om een portaal te starten. Een portaal waardoor de bezoeker snel op de hoogte wordt gebracht van het laatste badmintonnieuws (verzameld van over de hele wereld) maar ook toegang heeft tot allerlei leuke, diepgaande en interessante informatie over de sport.

BadmintonCentraal is afgelopen weken van start gegaan met gemiddeld zo'n twee nieuwsberichten per dag, 1x per week een column van de één van de 6 columnisten. De columnisten bestaan uit twee 'gewone' badmintonners, twee topbadmintonners; te weten Jurgen Wouters en Brenda Beenhakker èn twee officials, waaronder de Almeerse scheidsrechter Donja Pieters! Verder zijn er artikelen met adviezen bij aanschaf van racket en bespanning. Het team van medewerkers verzameld uitslagen van grote evenementen, verzorgd interviews met mensen die op allerlei manieren betrokken zijn bij de sport en houd andere websites (wereldwijd) in de gaten om de bezoeker zo snel en goed mogelijk te informeren.

Het forum blijft een belangrijk onderdeel van de site. Men kan reageren op de artikelen op de site en verder vindt bijna iedere badmintonner wel iets van zijn gading. De discussies zijn onderverdeeld in de verschillende categorieën “Badminton a way of live” (met bijv. onderwerpen op het gebied van materiaal, competitie en toernooien, tactiek en techniek, verenigingsleven), “Nieuws” (met bijv. algemeen badmintonnieuws, topsport nieuws en regionaal nieuws) en “In de kantine” (voor allerlei onderwerpen). Verder zijn met behulp van de wedstrijdfunctionarissen nog specifieke onderdelen ingericht voor alles wat met spelregels en reglementen te maken heeft.

Verder biedt BadmintonCentraal bijvoorbeeld de mogelijkheid aan organisaties om een afgeschermd forum te gebruiken voor een specifieke groep gebruikers. Een forum speciaal voor alle afgevaardigden, of alle Big Boss Liga voorzitters behoort zeker tot de mogelijkheden.

Badmintonners of organisaties die badmintonnieuws te melden hebben, veel badmintonner willen gebruiken voor een leuke actie of een afgescherm stuk forum nodig hebben kunnen contact opnemen via info@badmintoncentraal.nl.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Krijn op 26-07-2006 om 11:13 uur

  Waar zijn hun RSS feeds? :)

  Ow, en http://blog.fawny.org/2006/01/04/failed/ </zeikmode> :+

 2. Thijs op 26-07-2006 om 11:29 uur

  k ben al tijden lid,
  ook toen het nog een andere naam had.
  Fantastish gezellig!

 3. Mike op 28-07-2006 om 17:02 uur

  Allemaal de column van (almeerder) Donja gezien?
  (en die RSS feeds zullen we eens ff induiken)

Reageer op dit bericht (“Nieuwe badminton site badmintoncentraal.nl online ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)