Badminton Vereniging Almere

Start competitie met oefenwedstrijden

Op 23 september gaat de competitie weer van start. Hieraan voorafgaand zullen dit seizoen in het weekend van 9 en 10 september oefenwedstrijden worden gespeeld. Het spelen van oefenwedstrijden heeft dit seizoen een extra meerwaarde. In de eerste plaats is dit een mooie gelegenheid om te wennen aan de nieuwe teamsamenstelling, maar belangrijk is dit jaar ook het wennen aan de nieuwe puntentelling.

De oefenwedstrijden worden gespeeld in het weekend van 9 en 10 september. Op zondagochtend speelt de jeugd de oefenwedstrijden tegen elkaar. Zo kan het zijn dat bijvoorbeeld de A1 tegen de A2 speelt, de A3 tegen de A4, etc.. Enkele jeugdteams zullen op zondagmiddag spelen, samen met de district-wedstrijdspelers. Deze teams spelen de oefenwedstrijden ook tegen elkaar.
Voor de oefenwedstrijden van team 2 t/m team 6 hebben wij een andere club uitgenodigd, te weten ELO United uit Hengelo. Als alles volgens plan verloopt spelen zij op zaterdag avond 9 september de oefenwedstrijden.
In principe is deelname aan deze oefenwedstrijden verplicht. Immers, een goede voorbereiding komt ten goede aan de prestaties in de echte competitie. Mocht je echt verhinderd zijn dan verzoeken wij je dit direct door te geven aan Aisha Krak (senioren) of Bettina Van der Wal (jeugd).

Twee weken na de oefenwedstrijden zal de gewone competitie van start gaan. Hieronder een overzicht van de speelweken:

Speelweek Datum
1 23/24 september
2 30 sept/01 oktober
3 07/08 oktober
4 14/15 oktober
5 28/29 oktober
6 04/05 november
7 25/26 november
8 02/03 december
9 09/10 december
10 16/17 december
11 06/07 januari 2007
12 13/14 januari
13 20/21 januari
14 27/28 januari

Reserve weekend:
16/17 september (voorafgaand aan de competitie)
21/22 oktober
23/24 december

Op zeer korte termijn zullen we de poule-indelingen en het speelsleutelschema publiceren. Hiermee is voor ieder team na te gaan op welke data er thuis dan wel uit gespeeld wordt.

Reageer op dit bericht (“Start competitie met oefenwedstrijden ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)