Badminton Vereniging Almere

Personeelsadvertentie sponsorcommissie

De sponsorcommissie is op zoek naar een nieuwe secretaris en een nieuw commissielid. Jos Wu heeft de functie van secretaris de afgelopen jaren altijd uitstekend vervuld maar heeft een tijdsprobleem en stopt er jammer genoeg mee. Dat geldt eveneens voor commissielid Michiel Gerritsen.

De sponsorcommissie werft sponsors voor de vereniging en ik vertel niets nieuws als ik zeg dat net als vele andere sportverenigingen ook de Badminton Vereniging Almere, niet zonder sponsors kan.

De sponsorcommissie valt formeel onder de voorzitter van de vereniging en Henk Staats maakt dan ook deel uit van deze commissie. Maar de echte sponsorman is, zonder ook maar iemand te kort te willen doen, de acquisitiekoning, ‘the only one in the world’, Paul Leenders.
En wat doet de secretaris dan in de sponsorcommissie? Wel de secretaris verzorgt onder meer de correspondentie tussen de sponsors en de vereniging, verzorgt de uitnodigingen naar de sponsors voor als team 1 thuis speelt en houdt de database bij van alle sponsors en prospects.

Als commissielid bedenk je samen met de andere commissieleden plannen om prospects te benaderen en werk je ideeën uit. En zo af en toe op de acquisitietour, dat hoort er ook bij.
Gewoon leuke vrijwilligerstaken en wellicht zelfs heel leerzaam.
De urenbesteding wordt geschat op zo’n twee uur per week en er wordt eens in de maand vergaderd, gemiddeld niet veel langer dan anderhalf uur.

U krijgt, net als alle vele vrijwilligers binnen onze vereniging op jaarbasis een royale vergoeding, bestaande uit een flesje wijn met de kerst.

Wilt U zich een beter beeld kunnen vormen van de sponsorcommissie kijk dan ook eens op onze site, onder het kopje sponsors.

Als Uw interesse gewekt is en U wilt nadere informatie, neem dan contact op met Henk Staats of Paul Leenders. Volgaarne lichten we een en ander nader toe.

En denkt U er om. We hebben U nodig!

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Silvia op 29-08-2006 om 21:51 uur

    Henk en Paul,

    Bij deze reageer ik op de vacature secretaresse sponsorcommissie.

  2. henk staats op 30-08-2006 om 13:35 uur

    Beste Silvia,

    Paul en ik zijn er heel erg content mee. Dat wordt vast een leuke samenwerking.

Reageer op dit bericht (“Personeelsadvertentie sponsorcommissie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)