Badminton Vereniging Almere

DataBalk Almere opent zaterdag 23 september thuis tegen BC Culemborg

DataBalk Almere, team 2 van de vereniging opent de competitie met een thuiswedstrijd in Sportcomplex De Toekomstgroep tegen BC Culemborg, een geduchte tegenstander die een drietal seizoenen terug nog promotie/degradatiewedstrijden speelde tegen Dekker Almere. Het zal dus geen eenvoudige wedstrijd worden voor DataBalk Almere dat voor de eerste maal uitkomt in de eerste divisie landelijk.

Team 2 werd het vorig seizoen kampioen in de tweede divisie en promoveerde daardoor naar de eerste divisie landelijk. Voor een aantal spelers van DataBalk Almere is dit de eerste kennismaking met het spelen op eerste divisieniveau. Toch zijn Stephan Branderhorst, Julia de Calonne, Yvonne Hoogland, Joerie Kraaijestein, Emmy Vlaar en Yue Wen niet van plan om zich het kaas van het brood te laten eten.

Ouders, broers, zusters, opa's, oma's, ooms, tantes, vrienden, vriendinnen en andere supporters zijn zaterdag 23 september 2006 om 19.00 uur van harte welkom in Sportcomplex De Toekomstgroep om hun idolen aan te moedigen. Laat U zien en gaat het zien.

Reageer op dit bericht (“DataBalk Almere opent zaterdag 23 september thuis tegen BC Culemborg ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)