Badminton Vereniging Almere

Demonstratiewedstrijd Yunyong Wu tijdens oefenwedstrijden komend weekend

Tijdens de oefenwedstrijden die dit weekend bij BV Almere gespeeld worden zal de nieuwe hoofdtrainer Yunyong Wu een demonstratie wedstrijd spelen. Deze partij wordt gespeeld voorafgaand aan de oefenwedstrijden van de landelijke teams tegen ELO United, op zaterdagavond.

Het komend weekend staat bij Almere in het teken van de oefenwedstrijden. Op zaterdag avond spelen team 2 tot en met 6 wedstrijden tegen teams van ELO United uit Hengelo. Vervolgens spelen op zondagochtend (9.30 uur) de jeugdteams wedstrijden tegen elkaar. ’s Middags vanaf 2 uur spelen de overige seniorenteams (team 7 t/m 19) oefenwedstrijden tegen elkaar. Door het spelen van de oefenwedstrijden krijgen de spelers de gelegenheid om op elkaar ingespeeld te raken en aan de nieuwe puntentelling te wennen. Daarnaast zullen (de nieuwe) trainers zo veel mogelijk aanwezig zijn, om te kijken hoe hun pupillen het er vanaf brengen.

Op zaterdagavond wordt de avond begonnen met een demonstratie partij van Yunyong Wu tegen speler(s) van team 1. Yunyong Wu heeft de afgelopen weken 2 toernooien op zijn naam geschreven, namelijk het Satellite toernooi van Gorredijk, en het Satellite toernooi van Victoria. Met deze demonstratiepartij kunnen we gaan zien wat Yunyong in zijn mars heeft. Daar zijn veel Almeerders (en niet alleen Almeerders) zeer benieuwd naar.

Dus, bent u ook nieuwsgierig naar Yunyong Wu, kom dan op zaterdagavond naar sportcomplex de toekomstgroep. Aanvang 19.00 uur. Ook de oefenwedstrijden zijn de moeite waard om naar te kijken overigens!

In dit bericht is een schema opgenomen welke teams tegen elkaar spelen.

Reageer op dit bericht (“Demonstratiewedstrijd Yunyong Wu tijdens oefenwedstrijden komend weekend ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)