Badminton Vereniging Almere

Foto's oefenwedstrijden online

Tijdens de oefenwedstrijden op zaterdagavond 9 september heeft Martin Grim foto's gemaakt.

De foto's zijn nu te bekijken in de fotogallerij.

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Staats op 20-09-2006 om 18:13 uur

  'De eerste de beste foto van Yvonne Hoogland is wel bijzonder leuk!
  Complimenten aan de fotograaf (en Yvonne).

 2. Joeri op 20-09-2006 om 19:06 uur

  He Martin,

  Ontzettend goede job. Ik kan niet anders zeggen dan wat een verschrikkelijk mooie foto's. Ik hoop dat we nog vaak van je fotokunsten kunnen gaan genieten op de site. It's like a royal straight flush......

  Groeten,
  Joeri

 3. Martin Grim op 20-09-2006 om 19:55 uur

  Joeri,

  Probeer zaterdag de wedstrijden een beetje te rekken dan! Ik ga eerst even langs bij het eerste bij Van Zijderveld. Daarna kom ik snel naar Almere om nog wat van het tweede en overige teams te schieten.

 4. Joeri op 20-09-2006 om 20:21 uur

  haha goed bezig...en je weet tijd rekken is altijd aan mij besteed..haha ik ben geen 18 meer:-)....ik hoop tot zaterdag en anders vast een andere keer.

Reageer op dit bericht (“Foto's oefenwedstrijden online ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)