Badminton Vereniging Almere

Ook 6-2 verlies voor Databalk Almere

Ook Databalk Almere is het seizoen begonnen met een 6-2 verlies, en wel tegen GSBC Amor uit Groningen. Maar ook voor deze wedstrijd gold dat er meer in gezeten had.

Databalk mocht direct het eerste weekend afreizen naar het verre Groningen, en ook het tijdstip loog er niet om. De wedstrijd begon om 10 uur ’s ochtends.
Eddy Odijk en Iris Putters moesten allebei helaas geblesseerd verstek laten gaan.

Raymond Bonsée trad als eerste heer aan tegen de boomlange Lennart Wolthoff. Nadat de wedstrijd tot 12-12 gelijk op ging, moest Raymond de eerste set toch aan Wolthoff laten (21-14). Ook de 2e set ging gelijk op, maar helaas lukte het Raymond net niet er een 3e set uit te slepen (21-19). Randy Brom speelde tegen Remko Bakker en won de eerste set verdienstelijk met 21-14. De 2e set ging echter naar Bakker (21-9), en ook de 3e set kon Randy niet meer meekomen (21-11). Dat bracht de tussenstand op 2-0 voor Amor en aan de dames de taak om dit verlies te compenseren.
Monique Slaman speelde het eerste vrouwenenkel tegen Annika Vervoort. Het was een spannende partij waarbij Monique aan het langste eind trok (18-21, 21-12, 21-19). Asmara Kalter, nieuwkomer bij Almere speelde tegen Esther Kuilman en won na een prima partij (21-19, 21-17).
Het mannendubbel ging niet geheel volgens plan en Almere moest de winst aan Amor afstaan. Bij het vrouwendubbel moest een 3e set uitsluitsel geven. Helaas konden Monique en Asmara de winst niet naar zich toetrekken, wat de tussenstand op 4-2 in het voordeel van Amor bracht.
Het lukte Almere niet om aan te sturen op een gelijkspel; Beide mixen gingen verloren, en zo werd de wedstijd beslist op 6-2 voor de Groningse studenten.

Volgende week wacht een thuiswedstrijd tegen ELO, waar met de oefenwedstrijden enkele weken geleden nog van gewonnen werd. Hopelijk komen de Almeerders dan beter uit de verf.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Iris op 24-09-2006 om 19:48 uur

    Heey,

    Jammer dat jullie hebben verloren.
    Ik hoop dat ik snel weer mee kan doen, dit weekend ben ik er in ieder geval wel om jullie aan te moedigen ;)
    xxx

Reageer op dit bericht (“Ook 6-2 verlies voor Databalk Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)