Badminton Vereniging Almere

Open Jeugdtoernooi Hoorn

Op 21 en 22 oktober is er een open jeugdtoernooi in Hoorn. Dit is een zeer geschikt toernooi voor de wat ervaren jeugdspelers bijvoorbeeld als je traint vanaf groen (voor de jonge jeugdspelers) of blauw (voor de oudere jeugdspelers).

Lijkt het je leuk om een keer een toernooi te spelen? Dan is het toernooi van de Hoornse Badminton Vereniging een geschikt toernooi. De bezetting is wisselend. Er komen goede spelers maar ook spelers die dit jaar begonnen zijn met competitie spelen. Je kunt je inschrijven op www.toernooi.nl. Hier kun je ook het reglement vinden.

Inschrijving is op leeftijdscategorie. Er hebben zich al enkele spelers van BVAlmere ingeschreven. Je loopt daar dus niet in je eentje rond. Maar misschien vind je het wel leuk om met je teamgenoot of trainingsmaatje in te schrijven. De inschrijving sluit op 4 oktober a.s. of als het maximum aantal wedstrijden is bereikt. Alle wedstrijden worden gespeeld in de sporthal van HBV aan De Nieuwe Steen 11 in Hoorn.

Mocht je nog vragen hebben over het toernooi dan kun je het beste contact opnemen met HBV. Ik hoop daar straks heel veel gele shirtjes te zien!

Reageer op dit bericht (“Open Jeugdtoernooi Hoorn ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)