Badminton Vereniging Almere

Seizoen snel voorbij voor Martin Lemmers

Voor Martin Lemmers eindigde dit seizoen al erg vroeg. Tijdens een invalbeurt in Kennedy van der Laan Almere 7, scheurde hij afgelopen zaterdag zijn achillespees af. Martin zal naar verwachting voor enkele maanden uitgeschakeld zijn.

Na een pauze van 6 jaar had Martin Lemmers, voormalig 2e divisiespeler, het racket weer ter hand genomen door enkele weken geleden lid te worden van BV Almere. Met als doel uiteindelijk weer in de buurt van zijn oude niveau te komen, en vooral niet voorbij te gaan aan ‘rustig opbouwen’, trainde hij de afgelopen weken mee in de groep hoofdklasse/1e klasse.
Om weer wat wedstrijdritme op te doen, en als versterking voor de geblesseerde Stephan Melein, speelde Martin afgelopen weekend mee in het 1e klasse team Kennedy van der Laan.
In de 3e set van het gemengd dubbel sloeg echter het noodlot toe. Bij het uitstappen naar het net scheurde Martin zijn achillespees af.

In het ziekenhuis is zijn been direct ingegipst, en maandag is hij geopereerd. Dinsdag mocht Martin weer naar huis, waar hij nu met zijn been in het gips verder zal moeten herstellen.
We wensen Martin allemaal veel sterkte, en hopen hem, zodra hij weer een beetje mobiel is, weer in de hal te zien, en wellicht na verloop van tijd ook weer op de baan.

Tot nu toe 6 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Rob Deriga op 29-09-2006 om 13:07 uur

  Hoi Martin,
  Erg sneu dat dit gebeurd is. Ondanks een mogelijke verkeerde indruk, kan ik je met onze handen op onze harten verzekeren dat wij het allemaal heel vervelend voor je hebben gevonden. Wij, d.wz. onze dochter Rinske, mijn echtgenoot en ik wensen je daarom ook heel veel sterkte en een spoedig herstel toe.
  Groetjes,
  Rob Deriga

 2. David Q op 29-09-2006 om 13:38 uur

  Vraagje: is dit de Martin Lemmers die vroeger bij BC Heemstede speelde?

 3. ronald blok op 29-09-2006 om 15:13 uur

  Hoi Martin,
  Wat enorm k.. voor je. Na zoveel jaren weer eens het racket oppakken en dan dit. De koude rillingen lopen over mijn rug als ik eraan denk.
  Heel veel sterkte en een spoedig herstel toegewenst.
  Groeten Ronald Blok

  PS. Langs de baan is het ook gezellig dus wellicht tot snel in de sporthal.

 4. ernst op 29-09-2006 om 15:34 uur

  He Martin,

  Dit is een uitermate vevelende blessure. Al je plannen mbt. badmintonnen even in de ijskast. Heel veel sterkte en kom snel weer in de hal. Ook daar is nl. gezellig.

 5. Sharon op 30-09-2006 om 09:58 uur

  Beste Martin,

  Je stond naast me toen het gebeurde. Het is allemaal zo snel gegaan. Ik wil je ieder geval heel veel sterkte wensen tijdens het revalideren.... :o:

 6. ariana op 15-12-2015 om 11:22 uur

  wat sneu :'(. hoe gaat het intussen met je? :o:

Reageer op dit bericht (“Seizoen snel voorbij voor Martin Lemmers ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)