Badminton Vereniging Almere

Yunyong Wu wint Hoensbroek op alle onderdelen

Yunyong Wu heeft ook het Satellitetoernooi in Hoensbroek op zijn naam geschreven. Wu won in de mannensinglefinale in twee games met 21-13 en 21-15 van onze eigen Tim Vaessen. Het is van Tim Vaessen trouwens een heel mooie prestatie om de finale te halen en dan verliezen van Wu, is geen schande.

Yunyong Wu won ook het mannendubbel en het gemengd dubbel. Het mannendubbel speelde Yunyong Wu samen met Tim Vaessen. In drie games waren zij te sterk voor Rolf Monteiro en Roland Simon (22-20, 16-21 en 21-17). Het gemngd dubbel was voor 75% een Almeers onderonsje. Yunyong Wu had Ilse Vaessen als partner en aan de andere kant van het net stonden Lester Oey en onze eigen Yvonne Sie. Het werd 21-15 en 21-16 voor Vaessen en Wu.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Lida Staats op 03-09-2006 om 17:29 uur

    Een mooie prestatie zo aan het begin van het seizoen. Yunyong, Tim, Ilse en Yvonne van harte gefeliciteerd.

  2. Ed op 10-09-2006 om 05:57 uur

    Gelukkig is die Wu jullie trainer, stel hem op in de wedstrijd en hij kan Almere de title bezorgen tegen het altijd lastige Amersfoort...
    Groeten uit Rhodos!!!!

Reageer op dit bericht (“Yunyong Wu wint Hoensbroek op alle onderdelen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)