Badminton Vereniging Almere

Zaterdag 23 september Van Zijderveld tegen Dekker Almere

Zaterdag 23 september 2006 om 19.00 uur speelt Dekker Almere uit tegen het Amstelveense Van Zijderveld. Dekker Almere zal er alles aan doen om de nederlaag, van het vorig seizoen in de degratatiepoule in de uitwedstrijd tegen Van Zijderveld met 7-1, te doen vergeten.

In de thuiswedstrijd had Dekker Almere overigens in de eerste speelronde van de competitie 2005/2006 gewonnen met 6-2 van Van Zijderveld en later in het seizoen in de degratatiepoule werden thuis de punten gedeeld. Wellicht ontlopen de beide teams elkaar dit seizoen ook niet veel. Het belooft een leuke wedstrijd te worden en een ieder die team 1 wil aanmoedigen is van harte welkom om dat te komen doen. De begeleiders van team 1 verheugen zich op deze seizoensopening, want het seizoen beginnen tegen het roemruchte Van Zijderveld van Ridder Rob, kan niet mooier.

Reageer op dit bericht (“Zaterdag 23 september Van Zijderveld tegen Dekker Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)