Badminton Vereniging Almere

Aangepast badminton in Almere Deze Week

In de Almere Deze Week van 11 oktober 2006 staat op de voorpagina een artikel over aangepast badminton bij de BVA.

Lees het artikel online; "Na zware hernia toch lekker sportief" - Gehandicapten sporten ook bij BVA.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 11-10-2006 om 19:04 uur

    Een goed artikel.

  2. Marcel Smouter op 13-10-2006 om 23:14 uur

    Wij kunnen de mensen maar niet genoeg vertellen, hoe belangrijk het is om te sporten met een beperking, het gevoel van machteloosheid die je krijgt als je beperkt geworden bent, is niet in woorden uit te drukken.
    Sporten is ook heel belangrijk geworden in mijn leven, en ik ben blij dat BVAlmere dat voor mij en de anderen dat mogelijk maakt, de groep moet gaan groeien, maar daar zullen wij allemaal de schouders onder zetten, of dat in de vorm van een krantenartikel is, of toevallig het aansporen van die buurvrouw/man die door beperking niet meer sporten kan door te gaan proberen te badmintonnen of enig anders sport te gaan beoefenen (spoor maar wel het badminton aan :D).

Reageer op dit bericht (“Aangepast badminton in Almere Deze Week ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)