Badminton Vereniging Almere

Komende zaterdag Dekker Almere tegen Duinwijck

Zaterdagavond 28 oktober 2006 om 19.00 uur speelt Dekker Almere thuis in Sportcomplex De Toekomstgroep tegen BC Duinwijck uit Haarlem. Dekker Almere kan in deze wedstrijd nog een verwoede poging doen om in het linker rijtje terecht te komen en voor Duinwijck geldt dat zij precies hetzelfde willen en één puntje voor staan op Dekker Almere.

Zoals U ziet zijn alle ingredienten aanwezig om er een leuke wedstrijd van te maken en de spelers van Dekker Almere nodigen alle supporters nadrukkelijk uit om toch vooral te komen en Dekker Almere aan te moedigen.

De toegang is zoals te doen gebruikelijk gratis in Sportcomplex De Toekomstgroep voor leden en niet-leden.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Miss Rose en miss Vino op 27-10-2006 om 19:27 uur

    Holladijeee hier is weer miss vino en miss rose. Tuurlijk zijn wij morgen weer van de partij.. met een lekker glaasje A... erbij. Klappen met die gele ballonnen, wie heeft dat in ..... verzonnen. wij zullen vooraltijd achter dit team staan dus gaan met die banaannnnnnn...

Reageer op dit bericht (“Komende zaterdag Dekker Almere tegen Duinwijck ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)