Badminton Vereniging Almere

Schoonhouden van de kastenruimte

Vorige week hebben Bettina, Aisha, Mariska en mijn persoon grote opruiming gehouden in de kasten/Fysioruimte. Na afloop was de ruimte een totale verademing. Je kon weer vrij bewegen en het leek of er een tornado van Ajax doorheen was gegaan.

Nu komt het trieste gedeelte. Exact een week later was het weer een puinhoop.

Rechts van de ingangsdeur hangt een tekening met aanduidingen waar artikelen opgeborgen of opgeruimd dienen te worden. Gelieve U zich daar aan te houden. Buiten staat een vuilcontainer en daar kan alles in wat niet tot de inventaris behoort of wat leeg of afval is.

Laten we met z'n allen proberen de hal en alles wat daar bij hoort leefbaar te houden.

Reageer op dit bericht (“Schoonhouden van de kastenruimte ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)