Badminton Vereniging Almere

Van Zoelen speelt thuis gelijk tegen Elo

Van Zoelen Almere, team 2, uitkomend in de eerste divisie der NBB, heeft zondagmiddag 29 oktober 2006 in Sportcomplex De Toekomstgroep 4-4 gespeeld tegen Elo United uit Enschede. De wedstrijd ging gelijk op en dat betekende dat de tussenstand in de wedstrijd, voor het begin van de mixen, 3-3 was.

Het mannendubbel van Erik Staats en Joerie Kraaijestein ging in twee games naar Elo. Het vrouwendubbel van Julia de Colonne en Yvonne Hoogland was net even te sterk voor het Enschedese koppel en werd in drie games gewonnen. Vervolgens werden de vrouwensingles gewonnen door De Colonne in twee games en Hoogland in drie games. Kraaijestein verloor zijn single in twee games en Pieter van Gils verloor in drie games. Ondanks de nederlaag debuteerde Van Gils uitstekend voor Van Zoelen Almere.
De beide mixen werden verdeeld. Staats en Emmy Vlaar wonnen hun mix in twee games. Kraaijestein en De Colonne verloren nipt in drie games en dat betekende een eindstand van 4-4.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Tim op 29-10-2006 om 22:50 uur

    Als echte Enschedeer moet ik toch even zeggen dat Elo niet uit Enschede, maar uit Hengelo komt! Toch mooi resultaat!

Reageer op dit bericht (“Van Zoelen speelt thuis gelijk tegen Elo ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)